Grup Vitamin, Endoplazmik Retikulum İle Aramızda

90’ların efsane grubu Vitamin, uzun yıllar sonra ‘Endoplazmik Retikulum’ isimli yeni bir albümle tekrar aramızda. Grup Vitamin bizleri düşündürmeyen, güldüren şarkılara devam ediyor.

90’lı yıllar denilince birçok grup aklımıza gelmekte. 90’lı yıllarda birçok müzik grubu kuruldu fakat akılda kalanlardan biri Grup Vitamin diğeri de Cartel. Grup Vitamin grubunun akılda kalan 3’lüsü şu şekildeydi:  Gökhan Semiz, Emrah Anul, Selçuk Aksoy.  Unutulmayan şarkıları ise şu şekilde: İsmail, Turkish Cowboys, Ellere Var da Bize Yok mi, Şaşkın Demokrat, Al Aşkını Sok Gözüne, Üfürükten Teyyare. Grup Vitamin 1998’de Gökhan Semiz’in trafik kazasında hayatını kaybetmesiyle birlikte büyük bir sessizliğe gömülmüştü.

Onca yıl geçmesine rağmen şarkıları unutulmadı. Grup ‘Endoplazmik Retikulum’ albümüyle birlikte hayranlarını sevindirdi. Yılların geçmesiyle dış görünüşler değişse de şarkılar ve ritimler aynı. Yeni albümün en çok ses getiren şarkısı eski İsmail şarkısının yeni versiyonu ve klibi. İsmail 2 şarkısı gerçekten güzel olmuş ve gülmeyi unuttuğumuz bu günlerde bizi tekrar güldürebiliyor. Yeni Grup Vitamin topluluğuna başarılar diliyoruz, Gökhan Semiz’i de saygıyla anıyoruz.

Yeni albümdeki şarkılar şu şekilde: Monakkoluyummm
İsmailll 2
Seviyoraaa
Külbastııı
Cısss
Apaçi Ayhannn
Dingillerrr
Krizzz
Al Aşkını Sok Gözüneee
Fatoşşş
Şaşkın Demokrattt
Cep Telefonuuu
Türkiş Kovboylarrr
Bülbül Olmuş Ötmüşüzzz

İsmail 2’yi dinlemeyi unutmayınız:

grup-vitamin-twitter

grup-vitamin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir