Katana Kimdir, Kaç Yaşında, Gerçek Adı Nedir?

Youtube keşfet listesinde Rapunzel adlı şarkıyla listeye giren ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Katana kimdir ? rapçi Katana hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşacağız.

katana kimdir nereli gercek adi nedir

Antalya’da yaşamaktadır. ğinde onu diğer hip-hop sanatçılarından farklı kılıyor ve müzik kariyerine istisnai bir yolda devam edeceğinin kanıtı. Rapunzel, Masal, Yağmurun altında, Dönüyor dünyam, Şansın var mı, Gerçek değil, Kazanç, Öfkem, Yüksek ses, Terminatör gibi parçaları vardır. Katana nereli ? sorusunun cevabı da kendisi Antalya’lıdır. Erken yaşlarında rap müzikle ilgilenmeye başlamıştır. 15 yaşından beri Türkiye’de influencer olarak da faaliyetlerde bulunan Katana’nın YouTube eğlence kanalında 7 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Ana enstrümanları piyano ve gitar olan Katana, önemli müzisyenlerden aldığı şarkı söyleme ve solfej dersleri sayesinde kendini diğerlerinden ayıran Anadolu ezgileri ve hip-hop trap soundunu birleştiren müzik stilini oluşturdu. Ailesinden ayrı yetişen ve bir şöhret haline gelen Katana, büyürken iyi bir sese sahip olduğunu fark etmesinin ardından, yaşadığı hayatın ve çektiği zorlukları, kendisi için en uygun müzik stili olan hip-hop müziğine aksettirme yeteneği olduğunu keşfetti. Bir süre besteler yaparak repertuvarını henüz yayınlamadığı parçalarıyla zenginleştiren Katana, çıkış yapmak için hazır olacağı zamanı bekledi. 18 gibi oldukça erken bir yaşta kendi müzik şirketini kuran sanatçı, ekibiyle birlikte müzik endüstrisi için önümüzdeki uzun yıllar boyunca kendi müziğini üretmeyi planlıyor. 2021’in başında kendi çıkışını yapan Katana, takipçilerine bu çıkışı duyurmasının ardından kendi bireysel müzik kanalına 200 bin kadar takipçi çekti. Fark edilir enerjisi ve sanatsal kimliğiyle birleşen ayırt edilebilir soundu, Katana’yı diğer hip-hop sanatçılarından ayırıyor ve müzik kariyerinin devam edeceğine şimdiden kanıt oluşturuyor. Katana gerçek adı nedir ? gerçek adı Hüseyin Yılmaz’dır.

Önde gelen müzisyenlerden aldığı şan ve solmizasyon dersleri sayesinde Anadolu ezgilerini, uzmanlık alanı olan hip-hop trap sesleriyle birleştirerek çok farklı bir müzik tarzı oluşturuyor. KATANA ailesinden uzaklaştı ve ünlü oldu. Büyürken, sesinin güzel olduğunu keşfederken, yaşadığı hayatı ve yaşadığı zorlukları aktarabilmesi için kendisine en uygun müzik tarzının hip-hop’tan başka bir şey olmadığını da keşfetti. Bir süredir repertuarında kendine ait pek çok parça bulunan ve henüz yayınlamamış olan KATANA, ilk çıkışını yapmaya hazır olduğunu hissettiği anı bekledi. Daha 18 yaşında kendi plak şirketini kuran KATANA, güçlü ekibiyle uzun yıllar müzik endüstrisi için kendi müziğini üretmeyi planlıyor. İlk çıkışını 2021 yılının başında yapan KATANA, bu çıkışını takipçilerine duyurmasının ardından çok kısa bir süre içinde bireysel müzik kanalına 200.000 abone çekebildi. Göze çarpan enerjisi ve ayırt edici sesi, sanatsal kimliğiyle birleştirdi.

Kendisine katanarap instagram hesabından ulaşabilirsiniz. Sizlerin de rapçi ile ilgili bildikleriniz varsa yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir