Kougan Ray Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Kougan Ray müzik sahnesine ilk olarak 2015 yılında Türk Pop sanatçısı için birçok resmi remixin ilkini bir araya getirdiğinde çıktı. O zamandan beri Kougan dünya çapındaki sanatçılar için birçok başka remix üzerinde çalıştı. Versailles şarkısının versiyonu.

kougan ray kimdir nereli kac yasinda

Londra’da büyüdüğü için İngiltere Garaj Müziği türüne büyük bir sevgi duyuyor ve yaklaşan kayıt sanatçısı âB’nin şarkısına remix yaptı. Sanatçılarla birlikte bazı özgün çalışmaları – ve bir Britney kapağı ile birlikte.Kougan Ray Müzik sahnesine ilk olarak 2015 yılında Türk Pop sanatçısı için birçok resmi remixin ilkini bir araya getirdiğinde çıktı. O zamandan beri Kougan dünya çapındaki sanatçılar için birçok başka remix üzerinde çalıştı. Versailles şarkısının versiyonu.

Londra’da büyüdüğü için İngiltere Garaj Müziği türüne büyük bir sevgi duyuyor ve yaklaşan kayıt sanatçısı âB’nin şarkısına remix yaptı. Sanatçılarla birlikte bazı özgün çalışmaları – ve bir Britney kapağı ile birlikte.

Şimdi 2022’de, Kougan bağımsız sanatçıları desteklemek için kendi plak şirketini (ModeOn Records) kurdu ve müzik kariyeriyle birlikte şirketi desteklemek için giyim ürünlerini piyasaya sürdü. Bu yıl için yeni müzikler yolda ve çok yakında sizinle paylaşmak için çok heyecanlıyız. Son olarak, sık sık güncellenen ve bağımsız sanatçının müziğini de destekleyen bazı çalma listelerine göz atmaktan çekinmeyin. Mecnun, Deli kız, Aşk bitsin, Nothing Like you, İstersen, Kalp kıranlara, Through My Eyes, Yalandan, ADIP, İnto the groove gibi parçalara imza atmıştır.

Instagram adresi kouganmusic şeklindedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir