Kuveyt Türk Senin Bankan Nedir?

Artık şubesiz bankacılık var, bankaya gitmeye gerek yok. Şimdilerde şubeye gidip sözleşme imzalayıp uğraşmadan da hesap açabiliyorsunuz. Belki de birkaç sene sonra banka şubesi diye bir şey kalmayacak.

Kuveyt Türk Senin Bankan ile banka şubesine gitmeye gerek kalmadan kolayca internet üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz. Bankacılık sözleşmeniz ve kartınız kurye ile adresinize gönderiliyor. Kuveyt Türk Senin Bankan hesabınızdan yaptığınız işlemlerde havale ücreti, EFT gibi ücretler de alınmıyor. Üstelik hesabınızdan hesap işletim ücreti adı altında ücretler de alınmaz! Kuveyt Türk ile kolayca birikim yaparsınız ve birikimleriniz boşa gitmez. Senin Bankan aslında standart bir Kuveyt Türk hesabı olup şubeye gitmenize gerek kalmadan müşteri olabilmektesiniz. 

Alınan duyumlar öyle gösteriyor ki yakında Araç ve Konut Finansmanı’nı şubeye gitmeden verecekler. Bu Türkiye’de ilk olacak. Şu anda ne EnPara ne de Nuvo, araç ya da konut kredisi vermiyor. Görünüşe göre Senin Bankan, gerçek manada “ilk şubesiz bankacılık platformu” olacak. 

Kuveyt Türk Senin Bankan’a aşağıdaki adresten kolayca başvurabilirsiniz. Başvuru sonrası site üzerinden başvuru durumunu takip edebilirsiniz. Kuveyt Türk’ü öneriyoruz.

https://www.seninbankan.com.tr

kuveyt-turk-senin-bankan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir