Mary Jane Kimdir, Gerçek Adı Nedir, Solisti Kimdir?

Mary Jane adı grup son zamanlardaki parçalarıyla merak edilen gruplardan olmayı başarmıştır. Mary Jane kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

mary jane kimdir gercek adi nedir solisti kimdir

İsminden dolayı yabancı bir müzik grubu sanılsa da aslında Türk vatandaşından oluşan Türk müzik grubudur. 1990’lı yıllarda Kocaeli’nin İzmit ilçesinde başlayan grup tüm dünyaya yayılmıştır. Mary Jane gerçek adı nedir ? Grup üyelerinin isimleri şöyledir: Arda Atılgan, İlker İnce, Begüm Yiğit ve Ömer Yiğit Ünal Mary Jane Solisti kim çok merak edilenlerden olup Begüm Yiğit’tir. Instagram hesabı begyigit şeklindedir.

Rock grubu olan Mary Jane, ilk albümü olan “Serüven”i çıkarmasının ardından turnelere çıkmıştır. 90 yıllarda kurulan ve ilerleyen yıllarda Türkiye’nin dört bir yanında büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran grubun şarkılarına ilgi oldukça fazla olmuştur. Tövbe, Mevsim Bahar, Deniz üstü köpürür, Yaz bunu bir kenara, Ne güzeldik oysa biz, Seni Arıyorum, Ölünce sevemezsem seni, İki keklik, Yokluğun ve Ben, Çiçekler açar gibi parçaları vardır.

Albümlerinin çıkmasıyla birlikte Türkiye’nin birçok yerinde konserler veren grup başta Almanya olmak üzere yurt dışında da sevilmiştir. Bugüne kadar beş kez Avrupa Turnesi yapan grup, özellikle Almanya’da çok fazla talep görmüş ve konserleri daha fazla olmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir