Mezar Turizm Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Mezar Turizm rumuzlu sanatçı, müzik hayatına, 2004 yılında yakın arkadaşlarına rap beat’leri hazırlayarak giriş yaptı. Son yıllarda da müzik platformlarında ve sosyal medyada çokça çalınan şarkılara sahip olmayı başardı. Son zamanların en çok merak edilen isimlerinden biri olan Mezar Turizm kimdir ?

mezar turizm kimdir gercek adi nedir

2008 yılında Radyo Eksen’de Serhat Köksal’ın “Gözel Radyo” isimli programında “Hayat Tarzı” isimli teklisi çaldı. Bu da çok hoşuna gitti ve mutlu oldu. Mezar Turizm gerçek adı nedir ? Gerçek adı Kerem İlter’dir. Sonrasında ise itibaren kariyerinde eski Türkçe radyo ve TV kayıtlarından alacağı ses örnekleri ve doğu müziklerinden aldığı sample’larla oluşturduğu müzikleri yapmaya ağırlık verdi. 2015’e kadar internet üzerinden single yayınlayarak devam ettirdiği kariyerine, arabesk sample’ların olduğu Hayatı Şikayet Ediyorum albümüyle farklı bir yön vermeyi başardı. Ardından 2017’de ilk albümüne göre daha sakin denilebilecek Ihanet albümü yayınlandı. Gerçekten iğrenç bir hayat isimli şarkısı ile sosyal medyada oldukça çok sayıda paylaşılan ve dinlenen şarkılardan olmayı başardı.

2018’de yayınlanan Her Gece Yarısı teklisi en çok bilinen şarkısı oldu. Sonrasındaki dönemde Halko ile müzik çalışmalarına başlayıp askıya aldığı beatmakerlık kariyerini tekrardan canlandırdı. 2019’da Halko için Güzel Gibi ’nin prodüktörlüğünü yaptı. Son olarak 2020’de Abartıyorum! Çünkü Anlaşılmak Istiyorum isimli albümünü yayınladı. Şuanda ise Londra’da bir albüm için çalışmalarına devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir