Polaroid, Cep Telefonu İle Dönüyor!

Efsane fotoğraf makinesi üreticisi Polaroid iki yeni Android cep telefonu modeli ile piyasaya dönüyor!

Anında fotoğraf baskısı yapabilen fotoğraf makinesiyle bir dönemin efsanesi Polaroid, Power ve Snap adında iki modeli bahar döneminde satışa çıkaracağını açıkladı. Üretilen Android işletim sistemli 2 model cep telefonun tanıtımı yapıldı.

Power modeliyle çıkacak olan cihaz 6 inç ekranı ile dikkatleri üzerine çekecek gibi gözüküyor. 8 çekirdek işlemciye ve 3 GB rame sahip olacak cihaz 13 MP arka ve 8 MP ön kameraya sahip olacak. 3000 mAh batarya bulunuyor ve 8000 mAh kapasiteli harici batarya takılabiliyor. Power 250 dolar fiyatla piyasaya çıkabilir. Lollipop işletim sistemiyle gelecek olup Marshmallow güncellemesini de alacak.
6, 5.5 ve 5 inç olarak 3 farklı ekran seçeneğine sahip olan Polaroid Snap modeli ise 130-180 dolar aralığında piyasaya çıkabilir. 13 MP arka kamera ve 5 MP ön kameraya sahio olan Snap modeli 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya sahip. Snap pembe, mavi, siyah ve beyaz gibi rengarenk renk seçeneklerine sahip. Snap modeli için Marshmallow güncellemesi bilgisi henüz verilmedi.

Bakalım bu cihazlar ne kadar tutulacak ve ülkemizde yaygın kullanıma sahip olabilecek mi…

polaroid-akilli-telefonlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir