Rapçi Tepki Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Tepki mahlaslı rapçi son olarak Allame ile birlikte yaptığı BOOM BAP isimli parçası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Aynı zamanda müzik listelerinde de üst sıralarda yer almıştır. Rapçi Tepki kimdir ?

rapci tepki kimdir nereli gercek adi nedir

Birçok tanınmış rapçi ile çalışmalar yapmıştır. Son zamanlarda da en büyük çıkış yaptığı parça Ceza ile birlikte imza attığı “Yak” parçasıdır. Rapçi Tepki gerçek adı nedir ? gerçek ismi Kerem Gülsoy’dur.

Rapçi Tepki kaç yaşında ? 2021 yılı itibariyle 34 yaşındadır. 7 Ocak 1987 istanbul Küçükçekmece Doğumludur. Kendisi Küçükçekmece’de yaşamaktadır. Rap müzik öncesinde grafik tasarım ve kreatif direktörlük yapmıştır. Söz yazarlığı da yapmaktadır. Allame ile düet olan “Emoji”, ardından “Cennet” teklisini piyasaya sürmüştür. 2009 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır. 2004’te Jöntürk’ün düzenlediği microphone control yarışmasında birinci olmayı başarmıştır. 2017 yılında ise Vallahi Hortladı adlı filmde rol almıştır. Hayallerini gerçekleştirmek için MOB Etertainment’i kurmuştur. Aynı zamanda The Maze isimli oluşumun da kurucusudur. Rapçi Tepki Evli mi Kerem Gülsoy evli mi olduğu çok merak edilen konulardan biridir ancak bu konuda bir bilgiye ulaşamadık. Sizlerin de farklı bilgilere sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir