Redisto Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Rapçi Yuno101 ile birlikte Hotbox isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Redisto kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

redisto kimdir gercek adi nedir

Gracias, Shutdown, Greengo, Elhamdulillah, Arma, Bullshit isimli parçaları vardır. Redisto gerçek adı nedir ? gerçek adı Enes Erdem Çambel’dir. İstanbul Sultangazi’de dünyaya gelmiştir. Aslen Giresun’lu olup İstanbul’da doğmuş ve burada büyümüştür. Yaşadığı kültürel çevreden de kendisine aşılanan müzikle ilk kez arabesk dinleyerek tanışmıştır. Arabesk müzik hayranlığı devam ederken ilerleyen yaşlarda da zamanla çevresinin de etkisiyle Hip-Hop müziğe doğru yönelmiştir. Küçük yaşlardan itibaren dinlemeye başladığı Rap şarkılardan çok farklı anlamlar çıkartarak ilerleyen yaşlarında da kendisini hep sahnelerde hayal etmiştir.

Her şeyin en iyisini kendisinin yapabileceğine inanarak ilk amatör kaydını da 12 yaşında yapmıştır. Henüz 15 yaşında iken aktif olarak yer aldığı müzik hayatında her zaman yaptıklarının üzerine bir şeyler ekleyerek yol alma gayesinde olmuştur. 2021 yılında yayınladığı ‘’Gracias’’ isimli parçasının geniş kitlelerce sevilmesi de hayallerine giden yolda attığı ilk adımlardan biri olmuştur. 2021 yılı sonunda da Avrupa Müzik ile anlaşarak Türkiye’nin en büyük üç müzik şirketinden bi olan şirketle anlaşan en genç sanatçılardan olmuştur. Hali hazırda İstanbul’da ikamet eden etmekte olan Redisto profesyonel müzik hayatına da devam etmektedir.
Instagram adresi redistoreal şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir