Şarkıcı Caner Ak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Yalancı Bahar isimli parçayı Selin Geçit ile birlikte seslendiren ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran şarkıcı Caner Ak kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

sarkici caner ak kimdir nereli kac yasinda

Yalancı bahar, Seve seve ölürüm, Aşkı bulacağımı hiç sanmazdım, Korkmuyorum değil, Van Allen, Mahsur, Son sefer, Silüet gibi parçaları vardır. Caner Ak Türk şarkıcı, girişimci ve yazılım uzmanıdır. Caner Ak kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 21 yaşındadır. 2002 İstanbul doğumludur. Birçok projesi olan Caner Ak’ın yakın zamanda yayınladığı melodik singellar oldukça beğenilmilştir. Spotify ve Youtube gibi platformlarda birçok şarkısı bulunmakta ve sanatçı rozeti bulunmaktadır.

Yazılım alanında da kendisini geliştirmekte olan Caner Ak birçok yazılım şirketinde de projelerini gerçekleştirmeye devam etmektedir. Finans alanında da bir çok kendisini geliştirmekte olup eğitimler vermektedir. Caner ak her gün yeni bir şey öğrenip aynı zamanda öğrendiği her şeyi gelecek nesillere de aktarmayı hedeflediğini belirtmektedir.

Instagram hesabı cnrax şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir