Categories: Bilgi Deposu

Slender Man ve Kameralara Yansıyan Slender Man Görüntüleri

Aşağıda okuyacaklarınız Slender Man mitolojisi ve kültürü adlı bir yazıdan alınmıştır. Gerçekliği konusunda herhangi bir kanıt, doğrulama bulunmamakta.

Slenderman tam olarak tanımlanamamıştır, ancak Slenderman’in ilk görünmelerini, eski Almanya’nın 1600lerinde ve öncesinde, bir şövalyenin veya kraliyet figürüyle giyinerek yer aldı. Germanik peri masalları ve mitolojisi aynı zamanda yaratıkları çocukları eğitici masallar olarak kullanır.

1900lerden önceki fotoğraflar, Slenderman imgelerinin klasik siyah-beyaz ve sepya görüntüleri içinde bulunabileceği, doğrulanan bir sonraki raporlardı. Bu süre içinde gelen raporlar; Amerikada, İngilterede ve Rusya’da ve ayrıca çocuk kaybolma raporları, görüldüğüne işaret ediyor.

1900lerin ortalarında, Almanya’da (görünüşe göre Slenderman’in anayurdu) bazı nadir çatışmalar meydana geldi. Askerler, burada birincil hedeflerdi. Amerikada ve Kanadada, ulusların ormanlık alanlarından gelen, kayıp kayakçıların ve çocukların raporları ortaya çıktı.

Bilinmeyen nedenlerden çıkan bina yakma çılgınlığı, birkaç ölüm ve kurtulan tanıklardan sonra, Slenderman’in aşağıdaki özelliklere sahip olduğu söylenilebilir:

  • Slenderman bilinmeyen nedenlerden birini kurban olarak seçebilir.
  • Kurbanıyla temasa geçtiğinde, eğer bu bir çocuksa, kendini bir dost gibi gösterir.
  • Gizlice izlediği yetişkinlerin ortak bir özelliği var: Trajedi doğrudan Slenderman tarafından yapılmış olsa bile hepsinin hayatlarında bir trajedi vardır.
  • Eğer bir yetişkinse, “Slender hastalığı” olarak bilinen, kitlesel paranoya, burun kanamaları, kabuslar, yalnızca hasta kişiye görünen halüsinasyonlar ve diğer birçok tehlikeli belirtilerin görüldüğü uzun zaman kurbanı gizlice izler.
  • Neticede, kurbanını öldürebileceği yakındaki ormana kaçırır.
  • Karmaşık durumlarda kurbanın evinde, işyerinde veya okulunda yangına neden olarak, varlığının kanıtlarını silebilir.

Uzun süren mağdur kalmada, kurbanların sosyal hayatlarına, psikolojilerine ve kariyer hayatlarına aşırı hasar bırakacak.

Slenderman hakkında bu kadar bilgiden sonra, şimdi gelelim görüntülere.. Aşağıda internet ortamında da bulabileceğiniz Slenderman’in kameralara yansıdığı fotoğraflar:

[su_spoiler title=”EverymanHYBRID tarafından yayınlanan Slender Man görüntüleri:” style=”fancy”]
Slenderman Man ormanlıkta kendini kameralara gösteriyor

[/su_spoiler] [su_spoiler title=”Slender Man’in kameralara yansıdığı iddaa edilen videolar:” style=”fancy”][su_youtube_advanced url=”http://youtu.be/5Y2YaPWxRy8″ controls=”alt” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”] [su_youtube_advanced url=”http://youtu.be/-u4_0lrAAEo” controls=”alt” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”] [su_youtube_advanced url=”http://youtu.be/1bGJ06BOE6Q” controls=”alt” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”] [su_youtube_advanced url=”http://youtu.be/QRiXMCmbpg0″ controls=”alt” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”] [su_youtube_advanced url=”http://youtu.be/ubT510yo7NU” controls=”alt” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”] [su_youtube_advanced url=”http://youtu.be/6sTDnn72YI8″ controls=”alt” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”] [/su_spoiler]

Ahmet Emin Çalışan

Ahmet Emin ÇALIŞAN

View Comments

  • arkadaslar bunu okurken mutfakta garip bir ses duydum eski televizyon sesi . Baktım hiçbir şey yoktu . Annem telefondan geldiğini söyledi .

  • Nasıl olabilir banada aynı şey oldu bide 12 hafta önce bilgisayara girdiğimde birden noktalanmaya başlamış baktım ki tv yonada aynı şey oldu.Şükür kalpkrizi geçirmedim töbe hatırlatmayın sakın lan evde zaten annem vardı bide babam iyki.Notalanan yerde azıcık ortasında slenderman ın kafasına benzettim :(

  • yaw bende sürekli arkamda biri var hissine kapılıyorum SÜREKLİ arkama baktığımda hiçbir şey yok... bir ara evde tek başıma iken birden ahmet sesini duydum sonra camdan bir gölge nasıl bir cesaretim varsa artık camdan dışarı baktım annem komşudan gelmiş :) ama cidden her gün her dakika her saniye her salise arkamda birisi var hissine kapılıyorum bu slender man ın işimi yoksa 3 harflilerinmi acil lütfen bilen varsa söylesin inşallaah slender man ın işi değiir yaaa bu yorumu yazarken bile 10-12 kez arkamda biri var gibi hissettim

Recent Posts

Şarkıcı Ozi Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Spotify viral listesinde 'Son Günüm Olsa Bile' isimli şarkısıyla 1. sıraya yükselen ve dikkat çeken…

1 hafta ago

Akbaba İkilisi Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Aşık Mahsuni Şerif'e ait olan Darıldım Darıldım isimli türküyü yorumladıktan sonra popüler hale gelen ve…

3 hafta ago

Ozan Ethem Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Altaylardan Tuna'ya isimli parçası ile Spotify gibi uygulamaların viral listelerinde ilk sıralarda yer almayı başaran…

4 hafta ago

İlker Fırat Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son zamanlarda Youtube yayınları ile dikkat çeken ve merak edilen isimlerden olan İlker Fırat kimdir…

1 ay ago

Emre Nalbantoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Emre Nalbantoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? 2013 yılında Roxy Müzik yarışmasında birincilik elde ederek profesyonel…

2 ay ago

Alper Anık Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Alper Anık Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Alper Anık, Türk müziğine damgasını vuran yetenekli bir sanatçıdır.…

2 ay ago
Netavantaj Hepsi Bir Arada - Satılık Domain Yanında Bil - Satılık Domain Kafaya Takma - Eticaret Jenix biber gazı biber gazı jenix biber gazı