Stap Kimdir, Nereli Gerçek Adı Nedir?

Son olarak Manyak isimli şarkısı ile gündeme gelmeyi başaran ve Spotify, Youtube gibi müzik platformlarında listelere girmeyi başaran Stap kimdir ? kendisi hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

stap kimdir gercek adi nedir

Anadolu, Elhamdülillah, Memur, Bitanem, Size XXL, Helee, Tabanca, Nolur, Gıcır Gıcır, Nasıl Bilirdiniz gibi parçalarıyla birlikte 6 tane albüm ve çeşitli tekli parçalara sahiptir. Mob Entertainment’ın bünyesinde bulunmaktadır. Stap gerçek adı nedir ? Gerçek ismi Mustafa Burak Eroğlu’dur. Geçtiğimiz yıllarda İşporta Holding albümünde yer alan Memur şarkısı nedeniyle mahkemelik olmuştur. Stap’in belirttiğine göre kendisi geçtiğimiz yıllarda “Türk milletini, Cumhuriyeti, Devlet organlarını aşağılama” gibi suçlardan dolayı Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü’ne giderek ifadesini vermiştir.

Stap nereli ? Kendisi hakkında çok daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmından bizlerle ve herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yorum

  1. Bir parçasında Hasandede’den keskine giderken diyor ikisinde Kırıkkale’de bu yerlerin Kırıkkale olabilir diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir