Summer Cem Kimdir, Nereli, Gerçek İsmi Nedir?

Tamam Tamam şarkısı ile büyük bir çıkış yaparak geniş bir hayran kitlesine sahip olan Summer Cem Kimdir ? Summer Cem son olarak Murda ile birlikte yaptığı OHA isimli şarkı ile de 300 bin üzerinde izlenmeye ulaşmıştır. Adından tekrar tekrar söz ettirmeyi başarmış başarılı sanatçıyla ilgili birçok bilgiye sizlerle paylaşıyoruz.

rapci fro kimdir gercek adi nedir

Farklı bir isim olan bu mahlasla bilinen Summer Cam gerçek ismi nedir ? gerçek adı Cem Toroman’dır. Sanatçı 11 Nisan 1983 tarihinde Almanya’nın Mönchengladbach şehrinde doğmuştur. Summer Cem nereli ? Aileden dolayı Malatyalı olan sanatçı kendisini hem Malatyalı hem de Mönchengladbach’lı olarak tarif etmektedir.

Sanatçı ilk olarak sayesinde Rap müziğe ilgi duymaya başladı. Sanatçının takma adı da “Summer Jam” olarak düzenlenen yaz festivallerinden kalmıştır. 2001 yılında Rap müzik yapmaya başlayan Cem, birçok efsane isimle birlikte çalışma yapmıştır. Bu isimlerin arasında Eko Fresh, Xzibit, Raptile ve Kool Savas gibi birçok ünlü isim yer almaktadır. Toplamda 6 tane albüme sahip olan sanatçının 25’ten fazla tekli şarkısı da vardır.

Cem Toroman özellikle Tamam Tamam şarkısı ile hem ülkemizde hem de diğer farklı birçok ülkede büyük ses getirmiştir. Tamam Tamam isimli şarkısı Spotify’da 67.7 milyon, YouTube’da ise 147 milyon dinlenme sayısı yakalamıştır. Yaptığı bir röportajda Ahmet Kaya, Kıvırcık Ali ve Azer Bülbül gibi sanatçıları dinlemeyi ve keyif aldığını söylemiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir