Tuna Velibaşoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sakiler ile birlikte Ölürüm Hasretinle isimli şarkıyı seslendiren Tuna Velibaşoğlu merak edilen isimlerden biri olmuştur. Tanıyanlar olsa da yeniden söylenip çıkış yapan bu şarkı sonrasında merak edilen isim oldu. Tuna Velibaşoğlu kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşacağız.

tuna velibasoglu kimdir nereli kac yasinda

İlk olarak 2005 yılında yayınlanan Ölürüm Hasretinle adlı efsane şarkıyı yeniden seslendirilmesiyle birlikte efsane yeniden canlandı. Herkesin eski anıları da gözünde canlanmış oldu. Müzisyen Tuna Velibaşoğlu Grup 84 Grubu’nun vokalisti olan isimdir. Kırgın Çiçekler ve Aşk ve Mavi gibi dizilerin müziklerini hazırlamıştır. Tuna Velibaşoğlu kaç yaşında ? 1981 doğumlu olup 2021 yılı itibariyle de 40 yaşındadır. Tuna Velibaşoğlu nereli ? Ankara’da doğmuştur ve aslen Ankara’lıdır.

İlköğretim ve Ortaokulu Ankara’da tamamlamış ve ardından müzik ile ilgilenmeye başlamıştır. Müzik kariyerine divan sazı çalarak başlamış olup sonrasında da gitar ve org çalarak ile devam etmiştir. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Grup 84 öncesi bir çok amatör grupta gitarist ve solist olarak şarkılarını seslendirmiştir.

1995 yılında gitar çalmaya başlayarak Ankara’da amatör gruplarda solistlik yapmıştır. 1999 yılında Seksendört adlı müzik grubuna katılmıştır. 2004 yılında Studio Ç.M.S isimli kayıt yaptıkları şirketin başına geçti ve birçok prodüksiyonda yer aldı. Türk Sanat Müziği’ni çok sevdiğini söylemektedir. Pearl Jam hayranı olduğu da bilinmektedir.

Hakkında çok daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir