Yeni Operatör: Teknosa Mobil

BİMCELL ve POCELL gibi yeni alt operatörlerin ardından Avea üzerinden hizmet veren şirketlerin sayısı günden güne artıyor. Teknosa Mobil, lisanslı bir operatör değil. Her şey dahil teknoloji sloganıyla piyasaya çıkan Teknosa Mobil, hediye çeki kampanyasıyla dikkat çekmeyi başardı. Avea operatörünü direkt kullanmak yerine bu operatörleri tercih edenler hiç de az değil. Teknosa Mobil ismi yerine Teknomobil gibi bir isim çok daha iyi olabilirdi diye düşünüyoruz.

300 TL’ye varan hediye çeki yalnızca Tekno X2, X3 ve X4 tarifelerinde 12 ve 24 ay kalma sözüne karşılık olarak veriliyor. Bu hediye çekleri sadece mağazalarda geçerli. Hediye çeki kullanımı için de birçok şart bulunuyor. Kampanya, 6 Şubat 2015 ve 31 Aralık 2016 tarihleri arasında geçerlidir. 300 DK, 1 GB aşımsız internetli paket 22 TL gibi bir fiyattan alınabiliyor.

Teknosa Mobil, her şey dahil konuşma ve internet paketleri dışında telefon kampanyalarıyla da ilgi çekmek istiyor. Teknosa Mobil web sitesinin el atında şu ibare bulunuyor; Bu hizmet Avea tarafından sunulmakta olup tüketici memnuniyetine ilişkin her türlü husustan Avea sorumludur. Bakalım Teknosa bu operatör ile ne kadar iyi hizmet verecek ve kullanıcılar memnun olacak mı…

Verilen taahhüt süreleri ve hediye çekleri:

Tarife İsmi 12 ay taahhütlü tarife Teknosa hediye çeki tutarı 24 ay taahhütlü tarife Teknosa hediye çeki tutarı
Tekno X2 70 TL 175 TL
Tekno X3 100 TL 240 TL
Tekno X4 120 TL 300 TL

teknosa-mobil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir