Yüzyüzeyken Konuşuruz Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Son olarak Sen Varsın Diye isimli şarkı ile gündem olan ve listelere girmeyi başaran Yüzyüzeyken Konuşuruz kimdir ? Bu grupla ilgili tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz. Mayıs 2011’de  Engin Sevik ve Kaan Boşnak tarafından ülkemizde kurulan alternatif rock grubudur.

yuzyuzeyken konusuruz kimdir nereli gercek adi nedir

Can Kalyoncu, Can Tunaboylu ve Baran Ökmen’in de katılımıyla beş kişi olmuşlardır. 7 Nisan 2019 tarihinde 5000 kişinin katılımıyla en büyük solo konserlerini İstanbul’da bulunan Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapmışlardır. Gerçekleştirdikleri bu konseri kaydettikten sonra da  25 Ekim 2019 tarihinde video halinde yayınlamışlardır.

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu ilk çıktığında İndie Müzik grubu olarak tanımlandılar. Şimdiki albümleri ile daha çok 60’lar müzik temasında müzik yapıyorlar ve memleketimizin ezgilerine şarkılarında yer vermek istediğini söylemişlerdir Grup yeni müzikleri ile alternatif bağımsız müzik türünde şarkılar yapmaya devam etmektedir.

Kaan Boşnak, Yüzyüzeyken Konuşuruz’un isminin nereden çıktığını 2013 yılında Rave Mag’e şöyle aktarmıştı: “Akustik performanslarımın çekimini yapan arkadaşım Ozan ile internet üzerinde konuşurken ismin ne olacağına dair konuşmaya başladığımızda “Daha sonra yüzyüzeyken konuşuruz” derken bu lafa güldük ve tamam böyle kalsın dedik.” Boşnak, başlarda Yüzyüzeyken Konuşuruz’un hazırlanmakta olan bir proje olduğunu ve grubun daha sonra kurulduğunu belirtiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir