Zena Ercan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son çıkardığı enteresan bir ismi olan şarkı ile viral listede yer almayı başaran ve tekrardan merak edilen isimlerden olan Zena kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

zena ercan kimdir nereli kac yasinda

Daha öncesinde Gerizekalısın, Bambidi bam bam, Kaşar sevmiyorum, S.Git, Soviet raşşa Canı beni, Sailor Pluto, Çöpte, Salatalık, Neden gibi şarkıları mevcut. Zena Ercan kimdir ? enteresan şarkılar yapan ve dikkat çekmeyi başaran bir şarkıcı. Zena nereli gibi çok fazla hakkında bilgi bulunmuyor hakkında.

Kendi yazdığı biyografisi ise bir hayli ilginç. Adım Zena, parodi şarkılar meme rap falan yaptım daha önce, hepsi viral oldu. sonra normal şarkılar yaptım onlar viral olmadı kendi çapında dinlendi. youtube kanalım var 142bin+ aboneli + Tiktok ünlüsü (100k +) xddd ve instagram fenomeniyim, doğduğum günden beri herkes beni parmakla gösteriyor. müzik dışında oyunculuk, dijital tasarım, içerik üreticiliği fln yapıyorum. içerik işinin yeri geliyo ithalat ve ihracatını da yapıyorum, mesela tiktokta doja cat’in şarkılarını kendi tarzımda söyledim, global viral oldu. bu kadar. bize geçelim dicem ama annemle yaşıyorum.

Siz de şarkıcı hakkında bildiklerinizi yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir