[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
Android uçuşa geçti
Yazar: Ahmet
Gönderen: ?   Tarih: 30-12-2011 18:46
Yorumlar: (0)   Oylar:
Henüz yorum yapılmamış
Facebook'ta Paylaş
Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemli telefonlar satış rekorları kırıyor. Geçen haftasonu bu rekorlar bir kez daha alt üst oldu.

Geride bıraktığımız hafta sonu Hristiyanlar için oldukça önemliydi. İsa'nın doğuşu kabul edilen Christmas günü, geçen hafta sonu kutlandı.

Diğer taraftan günümüzün getirdiği alışveriş çılgınlığı, bu döneme de damgasını vurdu. 24 ve 25 Aralık tarihlerinde birbirine hediye almak isteyen milyonlarca insan alışveriş merkezlerine gitti.

Bütün firmalar bu iki günde, normalden çok daha fazla ürün satışı yaparak yılı iyi bir şekilde kapatmanın planlarını yaptı.

Henüz birçok firma tam satış rakamlarını açıklamasa da şuan için Apple'ın bilgisayar satışlarında büyük bir artış yaşadığını biliyoruz. Diğer bir haber ise Android cephesinden geldi. Twitter hesabından Android ile ilgili rakamları açıklayan Andy Rubin, Christmas dönemin 3.7 milyon Android cihazın aktif edildiğini belirtti.

[img]http://static.shiftdelete.net/img/article_new/androidrubin1325158471.JPG[/img]

Sadece 2 gün için 3.7 milyon Android cihazın aktif edilmesi gerçekten çok yüksek bir rakam. Normalde bir günde aktif edilen Android cihaz sayısının milyonun çok altında olduğunu belirtelim.