[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25042  11-03-2012 16:08 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Gizem Karaca Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu Kaç Cm? Kaç Kilo? Kaç Doğumlu? Doğum Tarihi? Kaç Beden? Hangi Üniversiteden Mezun? Nereli?, Biyografisi, Biyografi, Hayatı Kiminle Evli? Evli Mi? Çocuğu Var Mı? Ne Zaman Doğdu? Kocası Kim? Kocası Var Mı?
Adı: Gizem Karaca
Doğum Tarihi: 9 Eylül 1992
Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye
Burcu: Başak
Boyu: 1.75 Cm
Kilosu: 53 Kg
Saç Rengi : Ela
Göz Rengi : Sarışın
Ten Rengi : Açık
Ayakkabı No : 39
Beden ölçüleri: 85-60-90 cm
Eğitimi: İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı
Yabancı dil: İngilizce (İyi Derecede) Fransızca (Az Derecede)

Yaşı 20 olan güzel oyuncu, 09 Temmuz 1992 yılında dünyaya geldi. Boyu 1,75 m olan oyuncunun kilosu da 53’tür. Lisan eğitimi alan Gizem Karaca, İngilizceyi iyi derecede, Fransızca’yı da az seviyede bilmektedir. Sarışın olan oyuncunun göz rengi ela, ayakkabı numarası da 39’dur. Vücut ölçüleri 85-60-90 olan Gizem Karaca’nın üstlendiği rollerin hakkını verdiğine ve ileride çok daha farklı projelerle karşımıza geleceğinden emin olabilirsiniz.

Birlikte olduğu bir erkek arkadaşı bulunmaktadır. Evlenmek için yaşının küçük olduğunu belirten Gizem ileride kendi ailem gibi bir aile kurmak istiyorum diye açıklamada bulundu. Gizem Karacayı Armağan Çağlayan keşfetmiştir. Gizem Karaca ‘nın Facebook ve Twitter hesabı bulunmamaktadır.

HOBİLERİ
Resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak, tenis oynamak, yüzmek, öykü yazmak. Bu yarışmaya katılmak istemiş çünkü kendine güveniyor. Yarışmada iyi bir derece alabileceğini düşünüyor. Yurtdışında yapılacak olan diğer yarışmalarda da bugüne kadar sahip olduğum donanımlarla ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor. Kendini sıcakkanlı, kavga ve yalanı sevmeyen biri olarak tanımlıyor. Yaşadığım kötü olaylara her zaman farklı bir yönden bakarım diyor ve isyancı olmadığını ekliyor. Eğlenceli ve espritüel bir insan olarak girdiği her ortama ayak uydurabileceğini söylüyor. Tango ve lirik dans yapıyor. Piano ve keman çalıyor.

Resimleri - Fotoğrafları: Fotoları, Plajda, Bikinili Resimleri, Frikik, Frikikleri, Bacak Resimleri, Bacak, Bacakları, Göğüs, Feet
































































Videoları:










Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (23-02-2013 12:09 GMT+2 saat, ago)
__________________
Çevirimiçi durumu