Yazar | Mesaj #25279 22-06-2012 17:42 GMT+2 saat | |||||||
moonlightAdmin
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
KURU FASULYE: 1 gece suda bekletilmişse:20 dk
suda bekletilmemişse: 30-45 dk kaç dakikada pişer nasıl pişer NOHUT: 1 gece suda bekletilmişse:20 dk. suda bekletilmemişse:30-45 dk. YEŞİL MERCİMEK:20 dk KIRMIZI MERCİMEK:20-30 dk.(mercimek çorbası veezogelin çorbasını düdüklüde pişme süresi) DÖĞME(YARMA):20 dk TAVUK(BÜTÜN):15 dk TAVUK(PARÇALANMIŞ):10 dk. PATATES(KABUKLU):5 dk DANA BİFTEK:10 dk. DANA HAŞLAMA(BÜTÜN):30 dk BEZELYE:5 dk. HAVUÇ:8-10 dk. KARNABAHAR:5 dk. YAPRAK SARMASI:10 dk(yaprak sarmaları buket gibi iple baplanarak dizilecek) SEBZE ÇORBASI:8 dk |
|||||||
Yazar | Mesaj #25281 24-06-2012 23:35 GMT+2 saat | |||||||
CanAdmin
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Yararlı bir bilgi =) bir gün pişirmek gerekirse buradan bakacam =)
__________________
FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER! HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ! FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada! İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi TIKLA İNDİR!! |
|||||||
Yazar | Mesaj #25287 29-06-2012 15:58 GMT+2 saat | |||||||
moonlightAdmin
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
mısır haşlama : 15 dk
|
|||||||
Yazar | Mesaj #25291 02-07-2012 14:38 GMT+2 saat | |||||||
ahmet
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Teşekkürler çok yararlı bilgiler bunlar
__________________
|
|||||||