Yazar | Mesaj #7022 29-08-2007 15:57 GMT+2 saat | |||||||
CanAdmin
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Çerkez Çorbası
-------------------------------------------------------------------------------- MALZEMELER 500 gr. kuşbaşı kuzu ya da koyun eti 3 adet taze mısır Yarım kg. taze yeşil fasulye 2 adet kuru soğan 4 yemek kaşığı margarin 2 adet küçük kırmızı acı biber Yeteri kadar tuz HAZIRLANIŞI Kuşbaşı etleri, üzerini örtecek kadar su ilavesiyle orta ısıdaki ateşte haşlanmaya bırakalım. Haşlanan etlerin üzerine tanelenmiş taze mısır ve en fazla 2-3 santim boyunda bıçakla doğranmış taze yeşil fasulyeleri ekleyelim. Çorbamızın kıvamında olması için 1,5 su bardağı sıcak su da ilave edebiliriz. Tuzunu da katarak pişmeye bırakalım. Bu arada bir tavaya yağ koyalım. Yağ erir erimez yarım ay şeklinde ama çok ince kıyılmış soğanları ekleyerek rengi hafif kahverengileşinceye kadar kavuralım. Üzerine kırmızı toz biber ekleyip, soğanlı sosumuzun altını kapatalım. Mısırlar ve yeşil fasulyeler iyice yumuşayıp yenebilecek kıvama geldiğinde çorba pişmiş demektir. Pişen çorbanın üzerine yukarıda hazırladığımız soğanlı sosu gezdirelim ve servise sunalım. Bu mesaj Admin tarafından düzenlendi (06-04-2008 11:46 GMT+2 saat, ago)
__________________
FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER! HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ! FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada! İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi TIKLA İNDİR!! |
|||||||