Yazar | Mesaj #19215 27-03-2010 22:46 GMT+2 saat | |||||||
didemSüper Aktif Üye
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Mazlemeler;
2 paket küçük beze 2 poşet kremşanti bir pakaet eti burçak büsküi 1,5 su bardağı süt damla çikolata Krokan: 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı fındık,fıstık,susam v.s. ne isterseniz bir tatlı kaşığı tereyağ Üzeri için: çikolata sosu veya dr oetkerin glazürü Yapılışı: öncelikle toz şekerini erittikten sonra bir kaşık yağıda ekleyin.kırdığınız kuruyemileride ekleyerek yağlı kağıt üzerine dökün.5-10 dk sonra donuca bunu küçük parçalara ayırın.yuvarlak bir kabın içine streç naylon serin.bezelerin sivri kısıımları alta gelecek şekilde dizin.krem şantiyi sütle çırpın.içine bisküileri ufalayın.damla çikolatayı ve krokan parçalarınıda ekleyip karıştırın.Bezelerin üzerine dökün.En az bir gece buzlukta beklesin.Çıkartınca üzerine çikolata sosu dökün . Not:Yukarıda gördüğünüz yarım ölçüden yapılmıştır ve 8 dilim çıkmıştır. hazırlayıp derin dondurucunuzda dilediğiniz kadar bekletebilirsiniz. ikram etmeden 40 dk.kadar önce derin dondurucudan çıkarabilirsiniz Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (14-05-2010 18:01 GMT+2 saat, ago)
__________________
|
|||||||
Yazar | Mesaj #20366 13-05-2010 19:16 GMT+2 saat | |||||||
moonlightAdmin
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
ilginç bir tarif hiç duymadım
|
|||||||