[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #19215  27-03-2010 22:46 GMT+2 saat  

didem


Süper Aktif Üye


Tecrübe Puanı.: 64.9%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 908
Şehir: .....
Ülke:
Meslek: _____=)
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Mazlemeler;
2 paket küçük beze
2 poşet kremşanti
bir pakaet eti burçak büsküi
1,5 su bardağı süt
damla çikolata
Krokan:
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı fındık,fıstık,susam v.s. ne isterseniz
bir tatlı kaşığı tereyağ

Üzeri için:
çikolata sosu veya dr oetkerin glazürü


Yapılışı:


öncelikle toz şekerini erittikten sonra bir kaşık yağıda ekleyin.kırdığınız kuruyemileride ekleyerek yağlı kağıt üzerine dökün.5-10 dk sonra donuca bunu küçük parçalara ayırın.yuvarlak bir kabın içine streç naylon serin.bezelerin sivri kısıımları alta gelecek şekilde dizin.krem şantiyi sütle çırpın.içine bisküileri ufalayın.damla çikolatayı ve krokan parçalarınıda ekleyip karıştırın.Bezelerin üzerine dökün.En az bir gece buzlukta beklesin.Çıkartınca üzerine çikolata sosu dökün .


Not:Yukarıda gördüğünüz yarım ölçüden yapılmıştır ve 8 dilim çıkmıştır.
hazırlayıp derin dondurucunuzda dilediğiniz kadar bekletebilirsiniz.
ikram etmeden 40 dk.kadar önce derin dondurucudan çıkarabilirsiniz

Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (14-05-2010 18:01 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bayan Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #20366  13-05-2010 19:16 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
ilginç bir tarif hiç duymadım

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu