[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23080  21-03-2011 12:17 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş


Sefa Doğanay karadenizli ve 1992 doğumlu, üniversitede işletme okuyor.
Sefa Doğanay Yetenek Sizsiniz finalinde 1. oldu. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması, final gösteriminde de izleyenleri kendine hayran bırakıyor. Sefa Doğanay, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının final bölümünde de yine izleyenleri çok güldürdü. Birbirinden ünlü isimlerin neredeyse birebir taklitlerini yapan Sefa Doğanay Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasını izleyen herkesin takdirini kazandı.
kimdir nerelidir kaç yaşındadır
Sefa Doğanay Yetenek Sizsiniz Türkiyeyarışmasına katıldığı günden bu yana yaptığı her gösteride ayakta alkışlandı. Öyle alkışlandı ve öyle takdir aldı ki; taklit denilince akla gelen ilk isim olan Yavuz Seçkin bile Sefa Doğanay taklit gösterisi sonrasında beğenisini anlattı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Sefa Doğanayiçin bir dönüm noktası oldu. Kendisini gösterme fırsatı yakalayan Sefa Doğanay Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile milyonlarca kişiye kendisini tanıtma fırsatı buldu.

Sefa Doğanay taklit gösterileri arasında Nihat Doğan’dan Sezen Aksu’ya kadar geniş bir yelpaze ver. Yıldız Tilbe’den tutun da, Engin Günaydın’ın bir dönem ATV’de yayınlanan Avrupa Yakası dizisindeki “Burhan Altıntop” tiplemesine kadar ünlü isimlerin taklitlerini yapan Sefa Doğanay, yarışmanın başından bu yana jürinin de favorileri arasında yer alıyordu.

Sefa Doğanay, Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinde bulunan isimleri de çok güldürüyor. Özellikle Acun Ilıcalı’nın takdirini kazanan Sefa Doğanay, Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinin diğer üyeleri Hülya Avşar ve Ali Taran’ı da kendisine hayran bırakıyor.

Acun Ilıcalı, Sefa Doğanay yarışmaya katıldığı daha ilk günden beri Doğanay’ı yarışmasının birinciliğine en büyük adaylardan birisi olarak görüyordu.

İNTERNETTE TIKLANMA REKORLARI KIRDI

Sefa Doğanay taklit şovları internetteki video paylaşım sitelerinde de en çok izlenen videolar sıralamasındaki yerini aldı. Yarışmada ünlenen Sefa Doğanay’ın ünü, internet ortamında daha da arttı. Sefa Doğanay’ın özellikle Nihat Doğanay taklit gösterisini izlemek için bilgisayarları karşısına geçen milyonlar, Doğanay’ın taklitleri için arama motorlarında taklit aradı.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu