[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #9920  11-05-2008 16:04 GMT+2 saat  

cincancon


Huzuristan Üyesi


Tecrübe Puanı.: 45%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 340
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Asabi Astrolog

Sabırsız Koç
21 Mart-20 Nisan

Karakter tsunamileri
Alabora olmanız için en mükemmel haftanın içerisindeyiz. Sizin gibi rüzgâra göre yelken değiştiren ayran gönüllülerin bu haftadan en ağır hasarla çıkmalarını dilemekten başka beklentim yoktur. Umarım burnunuz azıcık sürtünür de normal insan kıvamına gelirsiniz. Gezegeninize verdiğim geçici rahatsızlık için özür dilerim.


Uyuşuk BOĞA
21 Nisan-20 Mayıs

Güneş kulunçlarınıza iyi geldi
Güneş gezegeninize veda etmek üzere ama sizde hiçbir olumlu değişiklik yok nedense. Aynı tas, aynı hamam, aynı terane... Güneşin vereceği enerji ve canlılık size işlememiş görünüyor. Tam tersine güneş kulunçlarınızı ısıttıkça gevşeyip uykuya dalıyorsunuz. Allah selamet versin ne diyeyim. Sizi ben adam edecek değilim ya!


Dedikoducu İKİZLER
21 Mayıs-21 Haziran
Mesaj bağımlısı geyikler
&񗝌Artık herkes mesaj bağımlısı olacak&񗝍 reklamlarının fikir babası siz olsanız gerek. Çenenizin yorulduğu anlarda baş parmağınız devrede maşallah! Zırt pırt sağa sola mesaj atıyorsunuz. İyi, aferin mesaj bağımlısı geyikler! Lakin dikkat edin bu hafta yürürken mesaj yazarken bir yere toslamanız an meselesi. Uyarmadı demeyin!


Sarsak YENGEÇ
22 Haziran-22 Temmuz
Durum anlaşıldı merkez
Sizde var olan oksijen eksikliğinin sırrını nihayet bilim adamları çözdü. Emzirilen bebeklerin daha zeki olduğunu ortaya koyan araştırmadan benim anladığım şu: Siz bisküvi, mama türü inorganik besinlere düşkün olduğunuz için muhtemelen hazır yiyeceklerle büyüdünüz. Hâlâ tayın altına elinizi sokmaktan ziyade hazıra konma kolaycılığınızdan anlaşılıyor bu.


Kabadayı ASLAN
23 Temmuz-23 Ağustos
Küresel liderler
Allah sizin gibi zevke düşkün, başı dik, demokratik teamüllerin fevkinde olup da hiç tınmayan, diktatör beyinli burçları başımızdan eksik etmesin. Siz de olmasanız kime çatacağım ben! &񗝈Kötü olacak insanın Aslan burcu ayağına gelir&񗝉 sözü sizin için söylenmiş olmalı. Bu haklı şöhretinizi yalancı çıkarmayın, bu hafta da kırabileceğiniz kadar insanı kırın. Göreyim sizi!..


Kuruntulu BAŞAK
24 Ağustos-23 Eylül
Kene, gene geldi...
Sizin için &񗝈kuruntu baladı&񗝉 bestelemek
üzereyim. Her buluttan nem kapan kişiliğiniz, abuk sabuk her durumdan kıllanan bünyenizle iyi bir sopayı hak ediyorsunuz. Geçmişte yaşasaydınız siz kesin felaket tellalları başkanı yaparlardı. Hadi bu hafta da paniğe kapılacağınız bir haber söyleyeyim de, boşta kalmayın. Nice canlar alan kene, gene gelmiş. Duyurulur...


Dengesiz TERAZİ
24 Eylül-23 Ekim
Hesap mı bilmiyorsunuz, yoksa...
Ya siz de sorun var ya da gezegeninizin işleyişinde. Hesap mı bilmiyorsunuz yoksa canınız dayak mı istiyor anlamadım gitti arkadaş? Her ayın ortasında hesap pusulanız şaşıyor ve sağa sola borç diye saldırıyorsunuz. İnsanlar sizi sübvanse etmek için dünyaya gelmedi ki? Evdeki hesabı çarşıya uydurmasını öğrenin artık. Bak bu hafta yine cep delik, cepken delik! Cık cık cık...


Zehirli AKREP
24 Ekim-22 Kasım

Filtreli konuşun
Ağzınızdan çıkan cümleleri kulağınızın
duymaması size has genetik bir özellik. Yani sizi bu halinizle halka arz etmeye kalkışsam yemin ederim talep patlaması yaşarım. Size gıcık olanlardan bir halay ekibi kursam, buradan Çin&񗝉e yol gider. Efendi olmayı, nazik davranmayı ne zaman öğreneceksiniz bilmiyorum. Filtreli
konuşmayı öğrenin kardeşim.


Palavracı YAY
23 Kasım-21 Aralık
Formula izleyin, çekirdek çitleyin
Hadi bugün iyisiniz. Yine çekirdek çitleyip
çay içerek günü geçirebileceğiniz sosyal bir etkinlik buldunuz. Bugün TV&񗝉de yayınlanacak Formula 1 yarışları için evde kendinize en güzel köşeyi rezerve etmişsiniz bile. Bir de size hizmet edecek bir arkadaş bulursanız demeyin keyfinize. Vııınnnn vııınnnnn!


Dikkafalı OĞLAK
22 Aralık-20 Ocak
Pilates sizin neyinize...
Yemekleri löp löp mideye indirirken aklınıza gelmiyordu da, göbeğiniz birden Kastamonu mantarı gibi ortaya çıkınca mı aklınız başınıza geldi? Bakıyorum da evde pilates neyim yapma telaşındasınız. Benden uyarması: Bu hafta yıldızınız hiç iyi haberler vermiyor. Alimallah Ajda Pekkan gibi düşüp elinizi kırabilirsiniz. Ama yok siz onu da beceremezsiniz! Kırılsa kırılsa ancak kafanız kırılır.


Terelelli KOVA
21 Ocak-19 Şubat
Annenizi unutmayınr
Seküler kaygılarınız duygularınızın her an
beş on kilometre ilerisinde seyahat ettiği için hatırlatma gereği duydum. Malum bugün Anneler Günü. Aynı şehirdeyseniz bir demet çiçek alarak annenizi ziyaret ederek elini öpüp hayır dua alsanız hiç fena olmaz bay ve bayan müşkülpesentler! Birazcık insancıl yanlarınızı filizlendirmenin zamanı gelmedi mi sizce de?


Sefil BALIK
20 Şubat-20 Mart
Sudoku mu çözüyorsunuz?
Hay maşallah! Bütün işleri bitirdiniz şimdi de sudoku çözmeye mi başladınız? Siz kesin şimdi o oyunla da duygusal bir bağ geliştirir, kendinizi ona köle edersiniz. Duygusal anlamda bugünlerde likidite sorunu yaşıyor olmanıza şaşırdım. Sanırım rayına oturmayan havalar sinirlerinizi laçka etti. Neyse bu haftayı atlatın, her şey düze çıkacaktır. Sizin de işiniz zor be abi! Valla...

__________________
Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #9982  18-05-2008 19:35 GMT+2 saat  

@KeDi@


Süper Aktif Üye


Tecrübe Puanı.: 53.1%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 507
Şehir: Ankara
Ülke:
Meslek: Artık o lise öğrencisi
Yaş: 30
Facebook'ta Paylaş
yha ben hiç mesaj atmamki.ztn bütün millet ikizlerden şikayetçi tekide dikkat edin paranızı çatır çatır yer yazmış yha :(

__________________
SeViYoRsA BaŞkAsInI ÖzGüRlÜk VeR.
EğEr SeViP TeRkEdİp GiDeN GeRi GeLiRsE BiL Ki SeNiNdİr.
SaNa GeRi DöNmEzSe HiÇbİr ZaMaN SeNiN DeĞiLdİr.
Gender_Bayan Çevirimiçi durumu