[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #18746  03-01-2010 18:31 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Rüyada çıplak olduğunu görmek
"Çıplağım!"
Hayatınızın normal döngüsü içindesiniz - işe gidiyrosunuz, otobüs durağında bekliyorsunuz, caddeden aşağı öylesine yürüyorsunuz, marketten / bakkaldan alışveriş yapıyorsunuz ve bir anda anadan doğma çıplak olduğunuzu farkediyorsunuz. Rüyanızda tamamen ya da kısmen çıplak olduğunuzu görmek son derece yaygındır. Rüyada çıplaklık gerçek hayatınızda hakim olan şartlara bağlı olarak bir çok şeyi simgeliyor olabilir. rüyamda kendimi çıplak gördüm çıplak kadın görmek ne demektir

Toplum içerisinde iken çıplak olduğunuzun farkına vardığınız anda utanç içinde kaldığınızı görmeniz genellkile savunmasızlığınızın ve utangaçlığınızın yansımasıdır. Birşeyler saklıyor olabilirsiniz ve diğerlerinin yine de sakladığınız şeyi görmelerinden korkuyor olabilirsiniz. Mecazi olarak elbiseler gizliliğin sembolüdür. Sadece giysiler ile bile kimliğinizi saklayabilir ve bir başkası olabilirsiniz. Fakat elbiseleriniz olmadan herşeyiniz diğerlerinin görmesi için ortadadır. Savunmasızsınızdır. Bu rüya size gerçekte olmadığınız gibi davrandığınız ve gerçekte olmadığınız biri olmaya çalıştığınızı anlatıyor olabilir. Ya da gülünç duruma düşmekten ve aşağılanmaktan korkuyorsunuzdur. Eğer yeni bir ilişkiye başlamış iseniz, gerçek duygularınızı açıklamaktan korkuyor ya da bu konuda kuruntu yapıyor olabilirsiniz.

Çıplaklık aynı zamanda savunmasız yakalanmışlığın simgesidir. Kendinizi iş yerinde ya da sınıfta çıplak olarak gördüyseniz, bir proje ya da aktivite için hazırlıksız olduğunuza işaret ediyor olabilir. İyi düşünülmüş bir karar verme konusunda bilgilendirilmemiş olabilirsiniz. Tüm gözlerin üzerinizde olduğu bir halde, toplumun dikkatini çekecek bir eylem içinde olma korkusunu yaşıyorsunuz. İnsanların gerçek sizi göreceğinden ve onlara sahtekar ya da yapmacık biri gibi olarak gözükeceğinizden korkuyorsunuz.

Bir çok kez, rüyada çıplak olduğunun farkına vardığınızda başka kimsenin bunun farkında olmadığını görürsünüz. Ya da siz çıplaksınızdır ama diğer insanlar sanki siz normal giyinikmişsiniz gibi davranırlar ve çıplak oluşunuz kimsenin umrunda değildir. Herkes kendi işinde gücündedir ve kimse bir saniye bile durup da sizin çıplaklığınızla ilgilenmez. Bu durum sizin korkularınızın ve zaaflarınızın henüz keşfedilmemiş olduğunun işaretedir, bunları sizden başka kimse farketmemektedir. Olayları büyütüyorsunuz ve hiç yoktan yaygara çıkrıyor, pireyi deve yapıyorsunuz. Diğer taraftan bu tür rüyalar sizin farkedilme arzunuzu (veya kendinizi farkettiremeyişinizi) kastediyor olabilir.

Küçük bir oranla da olsa, bazıları rüyasında çıplak olmaktan gurur duyar ve çıplaklığından dolayı en ufak bir utanma ya da mahcubiyet duymaz. Bu durum kişinin sınırsız özgürlüğünü ifade eder. Saklayacak hi bir şeyiniz yoktur ve olduğunuz gibi olmaktan gurur duyuyorsunuzdur. Bu tür rüyalar dürüstlük, samimiyet, açık sözlülük ve dertsiz kaygısız bir fıtrat hakkındadır

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu