Categories: Güncel

Türkiye’nin Gururu, Torku!

Türkiye’nin en büyük Çiftçi Kooperatiflerinden olan Konya Şeker kuruluşu olan Torku, gerçekten güvenebileceğimiz ve %100 yerli olan tek gıda markası. 900 bin çiftçi Torku için sürekli çalışıyor, çabalıyor ve doğal üretim yapıyor. Çiftçiler ürettiklerini kendi fabrikasında işliyor ve tüketiciye ulaştırıyor. Yani tarladan sofraya gelene kadar hiçbir aracı yok. Yani %100 yerli sermaye ve yabancıya asla yer vermeyecekler gibi görünüyor.

Torku bugün ürün çeşidi ve doğal içerikleriyle dikkat çekiyor. Zararlı olan koruyucu maddeleri kullanmayan, glikoz şurubu kullanmayıp pancar şekeri kullanan, kaliteli kakao yağını kullanan Torku, tüketiciyi düşünerek hareket ediyor. Et ürünleri, süt ürünleri, çikolata gibi birçok gıda alt sektöründe ürünleri bulunan Torku ürün çeşitliliğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

Torku, adını Türkçenin bilinen en eski sözlüğü Divan-ı Lügat’ı Türk’ten aldı. Torku’nun kelime anlamı “ipeksi, ipek gibi sağlam”dır. Torku, önümüzdeki yıllarda Türkiye’de en iyi markalardan biri olacaktır. Türkiye’nin yurt dışında da bilinen ve satılan markalarından biri olma yolunda hızlı ilerleyen Torku, milletin desteğiyle büyümeye devam edecektir.

Torku’ya her zaman destek veriyoruz ve sizlere de tavsiye ediyoruz. Çocuklarınıza veya sevdiklerinize glikoz ve zararlı maddeler içeren ürünler yerine yerli malımız olan Torku’yu yedirin.

Hüseyin Can ÇALIŞAN

View Comments

  • iyi diyorsunuz da, glikoz şurubu haram mı? benim bildiğim kadarıyla değil. kilo problemi olan insanlar için zararlı olabilir. ki kilo probleminiz varsa pancar şekeri de aynı oranda zararlıdır.

Recent Posts

Şarkıcı Ozi Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Spotify viral listesinde 'Son Günüm Olsa Bile' isimli şarkısıyla 1. sıraya yükselen ve dikkat çeken…

6 gün ago

Akbaba İkilisi Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Aşık Mahsuni Şerif'e ait olan Darıldım Darıldım isimli türküyü yorumladıktan sonra popüler hale gelen ve…

2 hafta ago

Ozan Ethem Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Altaylardan Tuna'ya isimli parçası ile Spotify gibi uygulamaların viral listelerinde ilk sıralarda yer almayı başaran…

3 hafta ago

İlker Fırat Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son zamanlarda Youtube yayınları ile dikkat çeken ve merak edilen isimlerden olan İlker Fırat kimdir…

1 ay ago

Emre Nalbantoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Emre Nalbantoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? 2013 yılında Roxy Müzik yarışmasında birincilik elde ederek profesyonel…

2 ay ago

Alper Anık Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Alper Anık Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Alper Anık, Türk müziğine damgasını vuran yetenekli bir sanatçıdır.…

2 ay ago
Netavantaj Hepsi Bir Arada - Satılık Domain Yanında Bil - Satılık Domain Kafaya Takma - Eticaret Jenix biber gazı biber gazı jenix biber gazı