Anıl Bayraktar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

İlk olarak Hikâyem Çok isimli tekli ile çıkış yapan Anıl Bayraktar hayallerinin ekonomik ve toplumsal sorunlardan dolayı ertelendiğini açıklamıştı. Anıl Bayraktar kimdir ? kendisi hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

anil bayraktar kimdir nereli kac yasinda

Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik Teknolojileri Bölümü’nde eğitimine devam eden Anıl Bayraktar, sözü ve bestesi kendisine ait olan Hikâyem Çok adlı teklisinden sonra Kaan Boşnak ile birlikte Katıydı Buharlaştı isimli parçaya imza attı.

gitar teknisyeni ve ses mühendisi olarak çalışan Bayraktar pandemi döneminde farklı işler yaptığını belirtiyor. Cafelerde çalıştığını ve gazetede editörlük yaptığını belirtmektedir. 13-14 yaşlarında kendisine hediye edilen gitar ile müzikle tanışmıştır. 2019 yılından bu yana da Yüzyüzeyken Konuşuruz isimli grupta teknik ekipte yer almaktadır.

Anıl Bayraktar kaç yaşında ? 21 Kasım 1994 doğumlu. Anıl Bayraktar nereli ? nereli olduğu bilinmiyor Müzik kariyerine çeşitli gruplarda solist ve gitarist olarak başladı, sonrasında ise solo kariyerine yoğunlaştı. Synth Pop ve Indie Rock türlerinde üretim yapıyor. İlk teklisi olan ‘Hikayem Çok’ Sony Music Türkiye etiketiyle 2021’de yayımlanmıştı. Kendisiyle ilgili daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir