Botaş Yatırım Platformu Nedir, Doğru Mu, Gerçek Mi, Botaş Yatırım Dolandırıcılığı Dikkat

Botaş Platformu Nedir, Doğru Mu, Gerçek Mi, Botaş Yatırım Dolandırıcılığı. Bugünlerde internette siyasetçilerin videolarına ses montajı ile reklam yapılarak yatırım fırsatlarından bahsediliyor. Botaş Platformu Nedir ?

botas yatirim platformu nedir dogru mu gercek mi botas yatirim dolandiriciligi dikkat

Özellikle Instagram reklamlarında görülen sahte reklamlarla ayda binlerce lira kazanılacağı vaatleri ile insanlar maalesef ki kandırılıyor. Videolarda Selçuk Bayraktar, Fatih Erbakan, Recep Tayyip Erdoğan gibi kişilere hatta halktan kişilere seslendirme yapılarak reklam yapılıyor. Botaş Platformu doğru mu ? bu tamamen sahte reklamlar olup dolandırıcılık amaçlıdır.

Kuruluşum adı, logosu ve unvanı, çeşitli internet sayfaları üzerinden kullanılarak “BOTAŞ Gaz Ticaretine İzin Verdi” ve “yatırım fırsatı” başlıklarıyla BOTAŞ hisselerinin satışa sunulduğu şeklindeki dolandırıcı içeriklere rastlanmıştır. Bu tür vaatlerle menfaat sağlama amaçlı yapılan dolandırıcılık girişimleri tespit edilmiştir. Botaş Platformu gerçek mi ? sahte ve dolandırıcılık amaçlıdır.

Dolandırıcılık olaylarının önlenmesi ve zararın engellenmesi amacıyla bu açıklama yapılmıştır. Kuruluşumuz, yüzde yüz kamu sermayeli bir Kamu İktisadi Teşebbüsüdür ve halka açık bir şirket değildir. Dolayısıyla, herhangi bir hisse satışı söz konusu değildir.

Söz konusu içeriklere karşı hukuki işlemler derhal başlatılmış olup birçok yasa dışı içerik yayından kaldırılmıştır. Ancak farklı platformlarda benzer içeriklerin tekrar paylaşıldığı gözlemlenmiştir.

Dolandırıcılık amaçlı ve yasa dışı bu girişimlerde Genel Müdürümüz Sayın Burhan ÖZCAN’ın fotoğrafları ile BOTAŞ logosu ve/veya unvanı kullanılarak kişisel veri, para veya herhangi bir menfaat talebinde bulunan gerçek dışı duyurulara ve dolandırıcılık girişimlerine itibar edilmemesi önemle vurgulanır. Herhangi bir mağduriyet durumunda BOTAŞ sorumluluk kabul etmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir