Böyleyken Böyle Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Deli gibi özledim adlı şarkısıyla müzik platformlarında ve spotify gibi listelerde viral olmayı başaran Böyleyken böyle kimdir ? grup hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

boyleyken boyle kimdir gercek adi nedir

Böyleyken böyle isimli grubun Yara aldım, O da bendim, Kırmızı vosvos, Niye benle savaştın, Yıllar geçmiş, Kestim koç gibi şarkıları vardır. Yılların şarkılara sığdırıldığı ve yıllandıkça anlam kazandığı. Uzun lafın kısasıdır böyleyken böyle. 2020 Mart ayında vokal Mustafa Kır ve grubun davulcusu Kaan Sarıcı bir araya gelip, grubu kurdu. Elektro gitarda Muharrem Salcı, bass gitarda Talha Tuğlacılar gruba katıldı. Prodüktörlüğünü ise Can Doe üstlendi. İzmit’te birbirlerini tanımayan 4 kişi, ortak bir amaç için birleşip Mustafa Kır’ın söz ve bestelerini oluşturduğu şarkıları hayata geçirmeye başladı. 2022 Mart ile beraber düzenli olarak projelerini dinleyicilerine sunan böyleyken böyle grubu, her projelerinde üstüne daha fazla koyarak devam ediyor.

Instagram hesabı boylleykenboylle şeklindedir. Grupla ilgili daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir