Hazar Petrol Kimin?

Hazar Petrol olarak Türkiye’nin birçok yerinde istasyonlar açılmaya başlandı. Peki Hazar Petrol kimin ? Hazar Petrol sahibi kim ? bu konuda bulunan tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

hazar petrol kimin

Azerbaycan’a ait olan Socar, Türkiye’nin en büyük endüstriyel holdingi olarak petrokimya, rafinaj, doğal gaz ticaret, iletim ve dağıtım sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Kümelenme modeli çerçevesinde kaynaktan son kullanıcıya kadar uzanan değer zincirimizle üretim gücümüzü sürdürülebilir bir geleceğe aktarıyor. Şirket Azerbaycan kökenli ve Socar isimli

SOCAR Türkiye, depremden hemen sonra Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için 55 milyon lira değerinde bağış fonu oluşturduklarını duyurdu. Bu kapsamda, Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki Hazar akaryakıt istasyonlarından tüm ambulans, itfaiye araçları, AFAD ve diğer kuruluşların arama kurtarma araçlarına ücretsiz benzin ve motorin sağlandığı kaydedildi. Ayrıca neredeyse tüm akaryakıt istasyonları Deprem bölgesine yakın ve buralarda da gerekli kurum ve kuruluşlara ücretsiz yakıt verildiğini açıkladı.

Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da ambulans, itfaiye araçları, AFAD ve diğer kuruluşların kurtarma araçlarına ücretsiz benzin ve motorin desteğini sağladığı Hazar akaryakıt istasyonlarının listesi de aşağıdaki linktedir.
https://socar.com.tr/istasyon-listesi

Milletimize geçmiş olsun.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir