Gökçe Bahadır Kimdir?

Gökçe Bahadır Kimdir?

Doğum Adı: Gökçe Bahadır
Doğum Tarihi: 9 Kasım 1981
Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
Boyu: 167 cm
Kilosu: 56 kg
Evliliği: Ali Sunal (2011-2012) boşandı

gökçe bahadır profile photo Gökçe Bahadır Kimdir?Hakkında:

Gökçe Bahadır (9 Kasım 1981, İstanbul), Türk oyuncu.

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM’de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV’de VJ’lik, ardından Show TV’de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk’te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır.

Filmografi – Rol Aldığı Filmler:

Sinema
Yıl Adı Rol Not
2011 Dedemin İnsanları Nurdan
Televizyon
Yıl Adı Rol Not
2001 Tatlı Hayat Fulden Bölüm oyuncusu
2002 Beşik Kertmesi Bölüm oyuncusu
2003 Mühürlü Güller Okşan Bölüm oyuncusu
2003-2005 Hayat Bilgisi Törpü Yeliz
2004 Yol Palas Cinayeti TV Filmi
2005 Yine de Aşığım
2006-2010 Yaprak Dökümü Leyla Tekin
2009 Hırçın Kız Kadife Kadife TV Filmi
2011 Sensiz Olmaz Begüm
2012 5′er Beşer Azize Bölüm oyuncusu
2012 Kayıp Şehir Aysel

 

Resimleri – Fotoğrafları:

gökçe bahadır Gökçe Bahadır Kimdir?

gökçe bahadir Gökçe Bahadır Kimdir?

gökçe bahadır bacak Gökçe Bahadır Kimdir?

gökçe bahadır resimleri Gökçe Bahadır Kimdir?

gökçe bahadır fotoğrafları penti Gökçe Bahadır Kimdir?

Bir önceki yazımız olan Hülya Avşar Kimdir? başlıklı makalemizde Biyografi, Hülya Avşar Biyografisi ve Hülya Avşar Boyu Kaç Cm? hakkında bilgiler verilmektedir.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close