Şarkıcı Ozi Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Spotify viral listesinde ‘Son Günüm Olsa Bile’ isimli şarkısıyla 1. sıraya yükselen ve dikkat çeken isimlerden biri olan Şarkıcı Ozi’nin kim olduğuna dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Şarkıcı Ozi Kimdir ?

sarkici ozi kimdir nereli gercek adi nedir

İstanbul doğumlu olan Ozi’nin müzik zevki, yaşam tarzı ve çevresi tarafından şekillendirilmiştir. Şarkıcı Ozi gerçek adı nedir ? gerçek adı Ozan Çakar’dır.

Güçlü bir lirik akışı ve dinamik kafiye teknikleriyle Ozi, çok yönlü ve etkileyici bir müzik deneyimi sunuyor.

Ebeveynlerinin yerli doğu müziği, çevresinin hikaye anlatımı, Aşıl’ın sesi ve ritmi gibi etkilerle beslenen Ozi, kendi sesini oluştururken sonik imzasını da belirginleştirir.

Kalabalıkları coşturabilecek düşündürücü kelime oyunları ve kafiye şemalarıyla dolu olan Ozi, 2019’da ilk profesyonel kayıtlarını Heybeat Music çatısı altında yapar ve 2022’de revize ederek dinleyicileri büyüleyen “Yangın Yeri”, “Yolum Yok”, “Terslik Var”, Azap HG ile düeti “Er Ya Da Geç”, 2023’te etkileyen “Karavana” ve 2024’te büyük bir çıkış yakalayan “Son Günüm Olsa Bile” adlı single’larını piyasaya sürer.

Müzikal olarak kendisini ve çevresini özetleyen Ozi, bugünün en saygın söz yazarları tarafından bile keşfedilmemiş sınırlara ulaşmıştır.

Dijital platformlarda hızla büyüyen dinleyici kitlesi olan Ozi, çalışmalarını Heybeat Music etiketiyle yayınlamaya devam etmektedir.

Ozi’nin “Son Günüm Olsa Bile”, “Karavana”, “Er Ya Da Geç”, “Yangın Yeri”, “Yolum Yok”, “Terslik Var” gibi parçaları bulunmaktadır.

Instagram hesabı heybeatozi şeklindedir. Eğer daha fazla bilgi sahibiyseniz, yorumlar kısmında paylaşarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir