Etiket Arşivi: Eda Özerkan Sevgilisi

Eda Özerkan Kimdir?

Eda Özerkan Kimdir?

Doğum Adı: Eda Özerkan
Doğum Tarihi: 11 Mart 1984
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Balık
Boyu: 173 cm
Kilosu: 53 kg
Bedeni: 36
Ölçüleri: 85-56-88 cm
Ayakkabı No: 38
Saç Rengi: Siyah
Göz Rengi: Kahverengi
Meslek: Oyuncu, manken
Eğitimi: Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi

Eda-Özerkan-profilHakkında:

Kanal D’nin en sevilen ve uzun soluklu dizilerinden olan Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un nişanlısı olarak tanınan manken ve oyuncu Eda Özerkan 11 Mart 1984 doğumlu. Adana doğumlu ve balık burcu; 1.73 boyunda ve 53 kg ağırlığında. Uzun süredir haberlerle ve magazinlerde gözükmeyen Eda Özerkan, şimdilerde Survivor kadrosunda yer almasıyla konuşuluyor. Acun’un teklifini kabul etti ve yeni sezon Survivor’da yarışma heyecanını yaşayacak isimlerden.

 

Filmografisi:

Dizi yıl rol
Firar 2012 Elif Komiser
Adanalı 2009 2010 Nazlı
Aşk-ı Memnu 2008 2009: Elif
Girdap 2008 Zeynep
Pars: Kiraz Operasyonu 2006
Cennet Mahallesi 2004 Cansel

Fotoğrafları:

eda-ozerkan-buzda-dans

eda-ozerkan-yuzu

eda-ozerkan

Eda-Özerkan

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close