Vesvas Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Alper Erözer ile birlikte imza attıkları “Kürdandan kolları var” isimli şarkıdan sonra merak edilen isimlerden biri haline gelen Vesvas kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

vesvas kimdir gercek adi nedir

Kürdandan kolları var, Evresindeyim, Farkında olmadan, Dalga geçtim, Mucize gerek, Saklama, Daha değil, Özür dilerim, Siyahlar gibi parçaları vardır. Yeni dönem rap müzik sanatçısı ve söz yazarıdır. Vesvas nereli ? Aslen İzmir’lidir. 2001 yılında İzmir/Türkiye’de doğdu. Hızlı akış tarzı ve güzel sesleriyle dikkatleri üzerine çekti. 11 Ocak 2019’da sektöre güçlü bir adım attı. İlk büyük pistlere çıktı. Ardından bir kaç güzel şarkıyı daha dinleyicilerine sundu: , , vs… imzasıyla sektöre girdi, ardından bağımsız müzik şirketleri ile proje bazında çalıştı ve nihayet 2020 yılının başında kendi şirketini kurdu. Bağımsız olarak yayınlanan ilk şarkı, başarılı müzik yapımcısı ile işbirliği içindeydi. Ardından genç yapımcıyla birlikte hazırladığı şarkıları yayınladı. 2020 sonunda şarkısıyla albümüne konuk oldu. 2021 yazında yeni şarkısını bir müzik videosu ile dinleyicilerinin beğenisine sundu. Sonunda kendi kuşağının yetenekli bir ismi olan çıkardığı şarkı, Vesvas’ın ilk solo albümünün üzerinde çalıştığı sırada yüzbinlerce dinleyiciye ulaştı. Vesvas ne demek ? vesveseye sürükleyen şeytan, avcının, köpeklerin kısık seslerine ve süs eşyalarının çıkardıkları seslere de verilen arapça kelimedir. Farklı bir anlamı var mı bilemiyoruz.

Şahsi Instagram adresi thevesvas şeklindedir. Twitter adresi de thevesvas şeklinedir. Hakkında çok daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmına yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir