Bora Uzer Kimdir?

bora uzer kimdirRotterdam konservatuvarında eğitim aldıktan sonra 1998’de İstanbul’a dönmüştür. Türkiye’de MFÖ, Kenan Doğulu ve Gökhan Türkmen ile birlikte çalışmaktadır. Bora Uzer farklı müzik türleri ile karşımıza çıkmaktadır. Bora, Alp Ersönmez ve Mert Önal’ ile birlikte kurduğu Kangroove adlı grupla sahne almıştır. Türkiye’de soul, r&b, funk denilince akla gelen ilk isim olmuştur. Yine aynı dönemlerde Panic Attack adlı grubun da solistliğini yapmıştır. 2009’da B1 adında solo albümünü çıkardı.

Bora Uzer nereli ? net olarak nereli olduğunu bulamadık ancak annesi de babası da Türk’tür. Bora Uzer nerede yaşıyor sorusu çok sorulmakta ve yurtdışında yaşadığı sanılmaktadır. Ancak kendisi Türkiye’de yaşamaktadır. Bora Uzer Avrupa’da Jay-Lal ismiyle sanatçılık yapmıştır. Çok iyi beatbox yaptığı bilinmekte olup videoları mevcut değildir. Kaykay ile ilgilenmiş ve kaykay ile dereceler yapmıştır. İyi bir müzisyen olmak için spor tutkusundan vazgeçmiştir.

Bora Uzer kaç yaşında olduğu bilinmiyor, herhangi bir doğum tarihi ve doğum yeri paylaşılmamıştır. Bora Uzer yaşı paylaşılmamıştır. Elif Soykan ile 2015 yılında evlenmiştir. Daha iyi şartlardaki standartlara ulaşmak istediği için New York’taki müzik dünyasına giriş yapmıştırAvrupa’ya döndükten sonra Jay hızlı bir şekilde Londra’da bulundu. Coca Cola gibi büyük şirketlerin yapımları üzerinde çalışmanın yanı sıra, bir üst oturum müzisyeni olarak çalışan saygın bir şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı oldu. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir