Cep Kartvizitinizi Aradığınız Kişiye Göndermek İster Misiniz Nedir?

Cep Kartvizitinizi Aradığınız Kişiye Göndermek İstermisiniz Nedir?

Vodafone Kartvizit özelliği sayesinde arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınız ile iletişim bilgilerinizi (cep, iş ve ev telefon numaralarınızı) telefon görüşmelerinden sonra tek tuşla paylaşabilirsiniz. Bu özellik sim kart değiştirildiğinde veya yeni bir sim kart alındığında karşısına çıkabilmektedir.

Bu özellik her aramadan sonra karşınıza çıkabilir. Vodafone Kartvizit özelliği kapatmak için Vodafone Menü ayarlarından kartvizit özelliğini kapalı konuma getirebilirsiniz.

İphone cihazlarda Ayarlar > telefon > sim uygulamaları > kartvizit seçeneğinde kapalı konuma getirebilirsiniz. Ayrıca SMS ile özelliği operatör bazında da komple kapatabilirsiniz. KAPAT yazıp 7231’e mesaj atarak servisi kapatabilirsiniz.

Vodafone Kartvizit Servisi ile iletişim bilgilerinizi içeren kartvizitinizi yaratmak çok kolaydır. Yeni SIM kartınızı kullanarak telefonunuzu açtığınızda, ya da yaptığınız ilk görüşme sonrasında sonra uygulama size bir mesaj ile iletişim bilgilerinizi girmek isteyip istemediğinizi sorar. Eğer bilgilerinizi girmek istiyorsanız evet/OK demeniz yeterlidir, Servis girdiğiniz bilgiler ile size bir kartvizit oluşturur.
 vodafone-kartvizit

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir