Digitürk Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

digiturk iptal

Digiturk, Türkiye’de sayısal yayın yapan bir dijital platformdur. Süper Lig maçlarının yayın haklarını elinde bulundurmaktadır. TV kanallarının yayınından başka internet üzerinden film izleme, oyun oynama gibi özellikleri de bulunmaktadır. Abonesi olduğunuz Digitürk üyeliğinizi çeşitli sebeplerle iptal etmek isterseniz sizi bir dizi zorluk bekliyor.

Digitürk üyeliği nasıl iptal edilir?
Telefonla müşteri hizmetlerini aradığınızda size neden Digitürk’ünüzü iptal etmek istediğinizi soracaklar. Öncelikle iptal nedeniniz onları tatmin etmelidir. Eğer fiyatla ilgili bir şikayetiniz varsa, size uygun paketler ve indirimlerle sizi iptalden vazgeçirmek isteyeceklerdir. Bu noktadan sonra aboneliğine bir süre daha devam edenler çoğunluktadır.
Eğer hala aboneliğinizi iptal etmek istiyorsanız Digitürk’ün faks numarasına iptal sebebinizi açıklayan imzalı bir dilekçeyle birlikte kimlik fotokopisini göndermeniz gerekiyor. İptal isteğiniz kuruma ulaştıktan sonra size gelen mesajda Digitürk bayilerine giderek ekipmanları iade etmeniz isteniyor.

Digitürk’e ait olan uydu alıcısı, kart, kumanda ve kabloları eksiksiz olarak bayiye kendinizin götürmenizi istiyorlar. Orada form doldurup imza atarak Digitürk’ten tamamen arınmış oluyorsunuz. Kısacası abone olmak kolayken iptal etmek oldukça zor.

Digitürk faks numarası nedir?
0212-473 99 99

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir