İnova Kimin Markası, Kime Ait, Yerli Mi?

İnova markasıyla, Elektrikli ev aletleri olan şohben, Izgara, Isıtıcı, vantilatör, Ocak, Fırın, Merdiven, Ütü masası, Çamaşırlık gibi gibi ürünler piyasada sıkça görülmeye başlandı ve merak edilen markalardan oldu. İnova kimin markası ? tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

inova kimin markasi kime ait yerli mi

İnova kime ait ? Murat Ticaret markasıdır. 1986 yılında Marmara bölgesinde faaliyete geçen Murat Ticaret, kuruluşundan bu yana aile şirketi olarak hizmet vermektedir. Başlangıçta pişirici grubunda toptan satış alanında faaliyet gösteren şirket, 1992 yılında çocuk gereçlerini ürün yelpazesine ekleyerek faaliyet alanını genişletmiştir. Murat Ticaret’in öncelikli odak noktası, kaliteli ürünler ve birikimleriyle müşterilere kapsamlı bir ürün yelpazesi sunmaktır. İnova markası yerli mi ? evet yerli bir markadır.

Şirket, 2011 yılında teknoloji altyapısı ve profesyonel satış sistemiyle Marmara bölgesinde 500’ü aşkın bayiiye ulaşmıştır. 2020 yılında markalaşma yolunda ilk adımını atan Murat Ticaret, “İnovalife” markası altında dayanıklı tüketim ürünleri segmentinde en iyi markalar arasında yer alabilmek için çeşitli faaliyetlere girişmiştir.

2021 yılında Kayseri’de başlayan elektrikli ızgara üretim çalışmaları, kendi markamızın yanı sıra OEM üretimimizin de büyüyerek devam ettiği bir dönemi işaret etmektedir. Murat Ticaret, kaliteli üretim anlayışıyla markasını en iyiler arasında konumlandırabilmek için inovatif çalışmalarını sürdürmektedir.

Müşteri memnuniyetine odaklı bir yaklaşımla, çevre ve insan sağlığına duyarlılık prensipleriyle, performans ve güvenlik standartlarını rehber edinerek üretim yapmaktayız. Müşterilere sunduğumuz üstün hizmet ve ürün kalitesi çerçevesinde, hızlı ve güvenilir iletişimle müşteri beklentilerini karşılamayı hedeflemekteyiz. Murat Ticaret, bu değerler çerçevesinde marka değerini ve tüketici algısını en üst seviyelere taşımaya kararlı bir şekilde devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir