Jugglerz Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Ezhel ile birlikte Pofuduk isimli şarkıya imza atan ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Jugglerz Kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

jugglerz kimdir nereli gercek adi nedir

Pofuduk, Mi Amor, Unend, Schöner Tag, Lo Mismo, Bun bun, Bunter Asphalt, Alles Gut, Gangster Queen, Sexercise gibi parçaları vardır.

Jugglerz Sandığınızdan daha Çılgın! Jugglerz adı son zamanlarda modern hiphop trap dancehall afrobeats dünyasında çokça ortaya çıkıyor. Bunun başlıca nedeni, Yapımcıların/Dj’lerin Almanya’nın en büyük Rap şarkılarından biri olan Bause isimli şarkıdır. Bu şarkı 1 milyon satışla çift platin ve hatta elmas topladı ve ülkenin en yüksek ödüllerine aday gösterildi. Apache 207, Luciano, GZUZ, Raf, Ufo361, Bonez, Zuna, Miami Yacine, Nimo, Olexesh ve daha fazlası gibi Almanya’nın en ateşli rapçilerinden bazılarının şarkılarından oluşan bir donanma. Yine de, Almanya’nın Hiphop Sahnesini fethetmeleri güçlü bir temel üzerine kuruludur: Jugglerz, Avrupa’nın en iyi Dancehall Soundsystems’inden biridir. Neredeyse yılların deneyimine sahip “selectors”, Jamaika’da uluslararası üne ve dünya çapında turlara yol açan büyük bir başarı elde etti. Aslında Jugglerz, Jamaika’nın en popüler eğlence sanatçılarının şarkılarını yayınlayan kendi plak şirketini kurdu. , güncel albümlerde yer alıyor, Major Lazer için remiksler yapıyor, kendi çevrimiçi radyo ve kayıt stüdyolarını işletiyor ve dj konserleri için sürekli olarak dolu bir programa sahipler. Albümleri “Jugglerz City” 1 numaraya ulaştı. Reggae albümleri için ABD Billboard listelerinde 6. sıra, Bay Eazi, Popcaan, 24kgoldn veya Quavo gibi dünya yıldızlarıyla çalışmanın kapısını aralıyor. Jugglerz, müzik zanaatlarında ustalaştı ve zirveye ulaştı.

Instagram hesabı jugglerz şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir