KeyWe Kilit İle Artık Kapıda Kalınmıyor!

keywe akilli kilit nedirHırsızların evimize girmesini engellemek isterken bu kilitler aslında en çok da bizi engellemiş oluyor. Tıpkı kullandığımız şifreleri daha karmaşık hale getirip unuttuğumuz gibi.

KeyWe adındaki elektronik kilit evinize girebilmeniz için çok seçenek sunuyor. Geleneksel kilitlerlerden o kadar farklı ki; kablosuz ağ, bluetooth, NFC, tuş takımı, mobil uygulama ve fiziksel bir anahtarla açılan bu kilitle kapıda kalmanız neredeyse imkânsız.

KeyWe’nin mobil uygulamasıyla kapınızı istediğiniz yerden açıp kapatabiliyorsunuz. Bluetooth ile anahtarsız giriş özelliği sunan KeyWe eve yaklaştığınızda kapıyı otomatik açıyor, evden uzaklaştığınızda otomatik kapatıyor. İsterseniz bu özelliği devre dışı bırakıp bluetooth üzerinden tek tuşla kapıyı kilitleyip açabiliyorsunuz. Eğer telefonunuzu kaybederseniz, telefonu devre dışı bırakmak çok kolay. NFC özelliğiyle telefonu kilide yaklaştırarak, yanınızda taşıyabileceğiniz bir NFC kart ya da bir bileklikle eve girebilirsiniz. En kötü şartlarda tuş takımını kullanarak şifrenizi girip kilidi açmak mümkün. Hatta mobil uygulama yardımıyla tek kullanımlık ya da belirli bir süreyle geçerli bir şifre tanımlayıp, örneğin bir arkadaşınızla, kargocuyla paylaşabilirsiniz.

Pille çalışan KeyWe, pilinin bitmesine yakın uyarı veriyor. Pilin bitmesi ya da elektronik bir arıza durumunda normal bir anahtarla da kapınızı açabilirsiniz. Kapının tüm açılıp kapanma kayıtları elektronik olarak kaydediliyor, böylece eve kimin ne zaman girip çıktığını takip etmek de mümkün. Ön sipariş fiyatı 660 lira civarında olan ürünün, önümüzdeki aydan itibaren yaklaşık 1000 liraya satılması planlanıyor. KeyWe’nin çalışmasını anlatan bir videoyu izlemek için https://youtu.be/jB-VF1C6h9I adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir