Nurettin Colak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Melis Fıs ile birlikte nasıl uyuyorsun isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Nurettin Colak kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

nurettin colak kimdir nereli kac yasinda

Bring to life, Umbrella, Tahtına veda, Nasıl uyuyorsun, Kuiku, Sana bir şey olmaz, Mekanın sahibi, Unuttun mu beni, Cooler, Family Affair gibi parçaları vardır. Nurettin Colak nereli ? aslen nereli olduğu bilinmiyor. İstanbul doğumludur. Nurettin Colak kaç yaşında ? 1991 doğumlu olup 2023 yılı itibariyle 32 yaşındadır.

Bu müzikal yolculuk trans ailesinde başladı. İlk single’larından bazıları prestijli Armada Music’e lisans aldı ve sonunda “Armin van Buu-ren’in ASOT Radio Top 15 May” ve “Armada Music Trance Top 100 Vol.3” gibi derlemelerde yer aldı. Nurettin’in başarılı trans yayınlarını kuşağının altında çalıştırdıktan sonra, müzikal yönü taze ve me-lodik progresif house sesine geçti. Bu radikal değişim bir başarıya dönüştü ve tüm dünyada dünyaca ünlü süperstarların dikkatini çekti. Lana Del Rey’in “Ultraviolence” ve Porter Robinson’ın “Sad Machine” için yaptığı bootleg’ler, festivalin rock yapan DJ’lerinden destek aldı. “Li-feline” adlı parçası, 2015 yılında David Guetta’nın Dünya Prömiyeri ile yayınlandı. “Cooler” adlı parçası 2015 yılında piyasaya çıktı ve Avrupa listelerinde İlk 20’ye girdi. Nurettin Çolak, 2013 yılında Turquilla Studio adlı prodüksiyon şirketini kurdu. Bu projede çeşitli türlerde pek çok parçaya imza attı ve aynı zamanda birçok gence DJ/Prodüktörlük eğitimleri başlattı. En iyi Türk pop yıldızları için yapımcılığa başladı ve Türk Pop sahnesinin önde gelen yapımcılarından biri olarak oyunculuk yaptı. Mingue’nin yer aldığı “Thousand Nights” adlı parçası Sony Music’ten yayınlandı.

Instagram hesabı nurettincolak şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir