Rapçi Fredo Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Defjhan ve Fredo ile birlikte imza attığı Kapak olsun isimli şarkı ile birlikte merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Rapçi Fredo kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

rapci fredo kimdir nereli gercek adi nedir

Kapak olsun, Sarı odalar, Zoom, Beni kurtar, Çukurun dibindeyiz, Fakir, Pislikler, Fakir, Zorlama, Mestane gibi parçaları vardır. Rapçi Fredo nereli ? aslen Aydın’lıdır., çocukluğumun yarısını Nazilli/Kuşadası’nda geçirmiştir, ayrıca break dans ve müzikle büyümüştür.

2pac ve Michael Jackson benim büyüdüğüm müzik kahramanımdı. Yaptığım müziği nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum, hangi türe ait olduğunu bilmiyorum ve umurumda değil. Duymak istediklerimi yapıyorum ve dünyada görmek istediğim geleceğin resmini yapıyorum ve eskişehirli genç arkadaşım Rollen ile birlikte çalışarak başkaları için de kendi şarkılarımı yazıyorum.

İngilizce Rap, Reggie, Caz ve Blues’un yanı sıra Türkçe Rap ve geleneksel Anadolu müziği konusunda da çok az yeteneğim var. Rapçi Fredo gerçek adı nedir ? Gerçek adı Ferdi Akgün’dür.

İlk projemi ortaya koydum, mestane sonra çukurun kenarındayız,zorlama,aklımı bırakıyorum,ya sabır,beni senle tamamla, Biri Var, ve zoom ile berlin’den Nellie (türkçe rap ikonu islamicforce) 28 temmuz’da yeni şarkım türkçe rap ikonu Defkhan çıkıyor ve Nellie feat Kapak Olsun çıktı (Kapak Olsun, TikTok’ta viral olduktan sonra Spotify’ın en büyük listeleri arasında 84 sıralamadan ilk 10’a girdi. TikTok’ta en iyi çıkış şarkısı seçildi. Türkiye’de 1 numara oldu.) Shazem’de en çok aranan şarkı. Dünya çapında 40. sıradaki yerini korudu. Bu şarkı Türkiye’nin ilk rap yıldızı Boe B’ye saygı duruşu niteliğinde hediye edildi… Türkiye’nin en önemli kraliçesi Sezen Aksu’nun “Sarı Odalar” şarkısını yeniden yorumladık. “Arkadaşım Ayşemen’le bir kez daha buluşturdum ve sizlere teslim ettim. Çıkış tarihi 17 Kasım.

Instagram hesabı ferdiakgun şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir