Redo Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Şanışer ile birlikte 64 satırda Devr-i Dersaadet isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Redo kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

redo kimdir gercek adi nedir

 Redo gerçek adı nedir ? gerçek adı Burak Kaya’dır. 1990’ın 7 Temmuz’unda Ankara’da doğmuştur. Eğitim hayatını kendi kararıyla erkenden bitirip farklı yerlere yönelmiştir. Tarih araştırmayı, basketbol ve futbol oynamayı, hoş sohbeti ve boş defteri sevmektedir Ortalama bir günü müzikle ve köpeğiyle ilgilenmek dışında klişe rutinlerle geçer.

Redo, 1990 yılında Ankara’da doğdu. 2002 yılında rap müzik üretmeye başladı. Umdergraund rap türünde sayısız şarkı ve düetler yayınladı. İlk yasal albümü, 2012 yılında Ezhel, Anıl Piyancı ve Keişan gibi isimlerin içinde bulunduğu bir proje olarak 8 ismiyle yayınlandı. Şanışer, Ati242 gibi isimlerle çalışmıştır. Türkiye ve Avrupa’daki bir çok isimle düet ve altyapı alanlarında çalıştı. Bilinen işleri, Sekiz, Sekiz 2, Gravür (Album), Nadas. Çek çek sal, Lanet, Yakala, Bezdim canımdan, Zombie, Sigara bul, Terso, Noolur, Başka ve Yaşıyorum hala isimli parçaları vardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir