Şahan Gökbakar Olayı Nedir ? Şahan Gökbakar Video Görüntüleri Mi Var?

Sosyal medyada Şahan Gökbakar ile ilgili video olduğuna dair söylendiler kol geziyor. Peki Şahan Gökbakar olayı nedir ?

sahan gokbakar olayi nedir sahan gokbakar video goruntuleri mi var

Sosyal medyada bulanık hale getirilen bir fotoğraf ile Şahan Gökbakar olduğu iddia edilen fotoğrafta yanında da bir erkek daha görülüyor. Bu görsellerin Şahan bey’e ait olduğu iddiaları yayıldı ancak doğruluğu bilinmiyor. Bu iddia ile ilgili Şahan Gökbakar tarafından henüz bir açıklama yapılmadığı görülüyor ancak açıklama geleceği düşünülüyor.

Şahan Gökbakar görüntüleri bu konuda sosyal medyada birçok sahte video mevcut ve virüs ve tuzak olarak dağıtılıyor. Videonun da gerçek olmadığını ve sahte bir görsel olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda bulduğunuz videoları açmamanız tavsiye ediliyor. Kim olduğu bilinmeyen bu sosyal medya kişisi tarafından Şahan Gökbakar videosu olduğuna dair ve hatta bir süre verildiği ve sonrasında da videonun tamamının yayınlanacağı iddia ediliyor. Yıldız İstihbarat isimli Twitter hesabı Gökbakar’a süre verdiğini ve bayram sonrasında videoyu yayınlayacağını yazıyor. Şahan Gökbakar’ın da Twitter hesabında profil fotoğrafını kaldırdığı ve düz renk siyah bir profil fotoğrafı neden koyduğu ise merak konusu olmuştu. Şahan Gökbakar’ın Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile ilgili gün aşırı tweetler atıp aynı zamanda da muhalif bir tutum sergiliyor şeklinde yorumlar yapılıyor.

Gökbakar’a ait olduğu söylenen bu fotoğrafların ve videonun gerçek olup olmadığı bilinmiyor. Konuyla ilgili Şahan Gökbakar şuana kadar henüz bir açıklama yapmadı. Bu iddialarda bulunan Twitter hesabının öncesinde de kapandığı biliniyor ve şuan da kapalı ve ulaşılamıyor. Konuyla ilgili ünlü isimden açıklama bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir