Paratika Kimin, Paratika Nedir Ne İşe Yarar, Paratika Ödeme Sistemleri Güvenli Mi?

Günümüzde online alışverişlerde ödeme sistemleri ve bu sistemlerin güvenilir olması oldukça önemli. Ödeme sistemlerinin alt yapısı ve güvenlik yapısı olması şart. Bu ödeme sistemleri firmalarına her geçen gün yenisi eklense de güvenli olanları seçmek gerekiyor. Çok güçlü ödeme sistemlerinden biri olan Paratika nedir ?

paratika kimin paratika nedir ne ise yarar paratika odeme sistemleri guvenli mi

Paratika sanal POS, en güvenilir sanal POS markasıdır. Gücünü 20 üzerinde yıldır ülkemizde bulunan Payten isimli şirket ülkemizdeki deneyiminden ve Türkiye’deki en geniş eÖdeme ekosistemine sahip olmamızdan alıyor. Uluslararası alanda 27 banka ve 45,000+ üye işyeri ekosistemlerinde yer alıyor ve siz de bu ekosistemin sağlayarak da güvenle ödeme yapmayı sağlıyor.

Paratika kimin ?
Paratika Ödeme Hizmetleri A.Ş. isimli kuruluş bir Payten Teknoloji A.Ş şirketidir. Paratika üye işyerlerine 6493 Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun ve ilgili mevzuatlar kapsamında Sanal POS vermek üzere lisans almış bir kuruluş olup, firmalara teknik entegrasyonla paket Sanal POS çözümü sunmaktadır. Payten olarak ödeme sistemleri çözümleri oluşturan firma ülkemizde Teknosa, Aras Kargo, Sahibinden gibi birçok firmaya altyapı hizmeti sağlamaktadır. Payten isimli şirket de Asseco Group isimli sanal pos alt yapı sağlayıcı bir grup şirketi olup Türkiye’de de çoğu banka bu altyapıyı kullanmaktadır.

Artık birçok e-ticaret veya hizmet firması Paratika ile çalışmaktadır. Kredi kartı işlemlerinizde veya ekstrenizde Paratika yazısının yanında hangi firmadan çekildiğini de görebilirsiniz. İşlemlerden bilginiz yoksa da Paratika ile görüşerek bu işlemin nereden yapıldığını öğrenebilirsiniz. Paratika güvenli bir kuruluş olduğu gibi üye işyeri olan firmalar da güvenlidir. Herhangi bir sorun yaşatan firmaların Paratika ile çalışmasına devam edilmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir