Şarkıcı Ahmet Hatipoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Mavi Gri ile birlikte Ölümle yaşam arasında isimli şarkıya imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Şarkıcı Ahmet Hatipoğlu kimdir ? hakkında bulunan bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

sarkici ahmet hatipoglu kimdir nereli kac yasinda

Kendi düşen ağlamaz, Gözüm görmez başkasını, Saatin kaç, Kainat güzeli, Arsız sevda, Gün ağarmadan, Enkaz, Geri dön gibi parçaları vardır. Sosyal medyada paylaştığı şarkılarla fenomen olan şarkıcı Ahmet Hatipoğlu kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 27 yaşındadır. 11 Haziran 1995 Mersin Anamur doğumludur. Şarkıcı Ahmet Hatipoğlu nereli ? aslen Mersin Anamur’ludur.

“Hayaller De Olmasa” adlı ilk single parçasını, 2645 Records etiketiyle piyasaya çıkarmıştır. Çağatay Akman isimli şarkıcı ile birlikte seslendirdiği “Sensin Benim En Derin Kuyum” ve “Yüreğim Davacı” adlı eserlerin yanı sıra, kendi seslendirdiği “Kör Sancı” adlı şarkı da, Ahmet Hatipoğlu imzasını taşımaktadır.

15 yaşına kadar Mersin Anamur’da yaşamıştır. Lise eğitimini Antalya, Aksu Öğretmen Lisesi’nde tamamlayan Ahmet Hatipoğlu’nun müziğe olan ilgisi, müzik öğretmeninin kendisini keşfetmesiyle birlikte lise yıllarında başlamıştır. Sonrasında Eskişehir, Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde okumuştur ve Eskişehir’deki üniversite yıllarında, müzik dünyasına tamamıyla giriş yapmıştır.

Instagram hesabı ahmethatipogluuu şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir