Öge471 Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Derin isimli şarkısıyla spotify viral listede yer almayı başaran ve merak edilen isimlerden biri haline gleen Öge471 kimdir ? hakkında bulunan tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

oge471 kimdir gercek adi nedir

Barbie, Mahallede fame, Pilot, Real, Maalesef, Kırık kanatlarda uç gibi parçaları vardır. Öge471 gerçek adı nedir ? bu bilgi henüz bulunmuyor. 2001 yılında Almanya’nın Duisburg şehrinde doğmuştur. Öge471, çocukluğundan itibaren müziğe yoğun bir ilgisi vardı. İlk önce trompet ve piyano gibi enstrümanları çalarak bu ilgisini hayata geçirdi ardından rap müzik ile tanıştı. 2015 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yapan Öge iki ülkenin rap müzik kültürlerinden kendine ait bir tarz yakalamıştır. Öge,2018 senesinden beri Sanatını Profesyonel bir şekilde icra ediyor. Bu Serüvene KWN ve Sirello ile kurduğu YAKA Crew müzik ekibi ile perçinleyen Öge, yayınlanan ilk projesi Prodüktör Koltuğunda Alba’nın oturduğu KWN ile yaptığı düet parça Real ile piyasaya çıktı.

Dikkat çeken ve sevilen sanatçı grubu, Hayki’ye ait olan Unique Fabric plak şirketine katılmıştır. ile yaptıkları adlı Parça ile bu şirketten ilk yayımını yapmış oldu ardından birçok başarıya imza atmış olan Boss ile Barbie Şarkısını ve hemen ardından Kız arkadaşına yazdığı Derine Şarkısıyla güzel bir ivme yakalamıştır. Öge genellikle trap tarzında parçalar üretse de boombap, emotional, drill tarzlarında da çalışmalar yapıyor. Hazırladığı birçok parça kulaklarınıza ulaşmak üzere sırasını bekliyor.

Instagram adresi oge.471 şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir