Siyah Zemin Üzerine Altın Sarı Pirinç Yazılı Plaka Kime Aittir?

Siyah zemin üzerine sarı pirinç plakalardır. Siyah zemin üzerine sarı pirinç yazılı plaka kime aittir ? bu konuda tüm bilgileri sizlere aktarıyoruz.

siyah zemin uzerine sari pirinc yazili plaka kime aittir

Bu plakalar Belediye başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı makam araçlarına verilen plakalardır.

Siyah plaka nedir? Siyah plaka, genellikle devlet kurum ve kuruluşlarının kullanımı için ayrılan resmi araçlarda bulunur. Bu araçların sahipleri bireyler değil, devletin kendisidir. Resmi servis araçlarının plakalarında, siyah zemin üzerine beyaz harf ve rakamlar bulunur.

Hangi kurumun siyah plakalı bir aracı vardır ? Siyah plakalı araçlar resmi servis araçlarıdır. Bunun anlamı, itfaiye, ambulans, belediyeler ve çeşitli yönetimler gibi devlet servislerinde kullanılan araçları içerir.

Kamu kurumu niteliğinde olan bazı meslek odası birlikleri ve federasyonların araçlarında da siyah plaka bulunabilir.

Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı makam plakaları, şirketimiz tarafından yüksek kaliteyle üretilir. Plakanın ana gövdesi siyah renktedir. Harf ve rakamlar ise sarı pirinçten oluşur. Bazı belediyeler, harf ve rakamların krom kaplama olmasını tercih eder. Kullanımda herhangi bir sorunu olmayan bu krom kaplama plakalar, pirinç üzerine krom kaplama şeklinde üretilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir