Stefflon Don Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir, Kaç Yaşında?

Blok 3 ile birlikte Habibi isimli şarkıya imza aten ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Stefflon Don kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

stefflon don kimdir nereli gercek adi nedir kac yasinda

Bum bum tam tam, Selecta, 16 Shots, Habibi, Boasty, Calypso, Hurtin Me, Push Back, Bars Afrique, Whats’ Poppin gibi parçaları vardır.

İngiliz dans salonu/rap sanatçısı Stephanie Allen (diğer adıyla Stefflon Don), Jamaika lehçesi, kirli dizeler ve ballı vokaller arasında kolaylıkla ve güvenle geçiş yapıyor. 2017 yılında ilk 10’da yer alan hit “Hurtin’ Me” ile çıkış yaptı ve 2018 mixtape Secure’u Top 40’a girmeden önce MOBO ve NME Ödüllerini kazandı. Wiley’nin 2019 hiti “Boasty”de ve ardından 2020’ler gibi solo single’larında yer aldı. “Can’t Let You Go” ve 2022 yapımı “Like That”, Afrobeats, trap ve R&B gibi tarzlara yöneldi. Garantili dans-rap single’ı “Move It” 2023’te çıktı. Stefflon Don gerçek adı nedir ? Stephanie Victoria Allen’dır. Stefflon Don nereli ? İngiliz’dir.

Aslen Birmingham’da Jamaikalı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Allen, beş yaşındayken Hollanda’ya taşındı. Ailesi dokuz yıl boyunca Hollanda’da kaldı ve kendisi 14 yaşındayken Doğu Londra’daki Clapton’a taşındı. Allen büyüdükçe müzikle ilgilenmek istediğini anladı; başlangıçta diğer sanatçıların çalışmalarını ele alma ve onu yeni yönlere çevirme stratejisini üstlendi. ; ilgi çeken ilk iki çalışma 2015 yılında Allen’ın Wretch 32’nin “Six Words” ve Chapter Boyz’un “Lock Arff” şarkılarını cover’laması oldu. Allen popüler hale geldikçe 2016 tarihli Growing Over Life albümünde Lethal Bizzle, Sneakbo, Jeremih ve Wretch 32 gibi önde gelen sanatçılarla işbirliği yaptı. O yıl aynı zamanda Jeremih’in konuk sanatçı olarak iyiliğe karşılık verdiği ilk mixtape Real Ting’in yayımlanmasına da tanık oldu. 2016 yılı sona ererken Stefflon Don, BBC’nin 2017’nin Sesi listesinde öne çıktı. Stefflon Don kaç yaşında ? 2024 yılı itibariyle 33 yaşındadır. 14 Aralık 1991 doğumludur.

2018’e, Jax Jones ve Demi Lovato’yla birlikte “Instruction”ın yanı sıra İngiltere’nin Top Ten başlık şarkısının da yer aldığı Hurtin’ Me EP’nin (Polydor) yayınlanmasıyla başladı ve 2019’da “Phone Down, ” rapçi Lil Baby ile ortak çalışma. Ertesi yıl Afrobeats temalı “Can’t Let You Go” parçası piyasaya sürüldü. 2021’deki single’lar arasında “Toxic Love” ve “The Don” yer aldı. “Bun Fi Bun”, “Juice” ve “Like That” ile “The One” ve “Daily Duppy (Dem Dead)” 2022’de yayınlandı. Stefflon Don, kulüplere hazır kendi şarkısı “Move It”i yayınlamadan önce 2023’te Jim Jones ve Sigala’nın single’larında yer aldı. ~ Liam Martin ve Paul Simpson

Instagram hesabı stefflondon şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir