Aynı Telefonda 2 Whatsapp Kullanma Yöntemi

Birden fazla telefonunuz varsa ya da çift hatlı telefonunuz varsa ve telefonunuz çift uygulama yani uygulama klonlama özelliği yoksa farklı uygulamalar kullanmanız gerekiyordu. Uygulamayı klonlamak için uğraşmak hem zor hem de çok stabil çalışmadığı aşikar.

ayni telefonda 2 whatsapp kullanma yontemi

Kurulan uygulamanın klonu oluşturulduğunda çok da iyi çalışmıyor ve bildirimlerin gelmemesi söz konusu olabiliyor. Aynı telefonda iki whatsapp kullanmak için en kolay yöntemi sizlerle paylaşacağız.

Hem IOS hem de Android telefonlarda aynı telefonda aynı anda iki whatsapp hesabı kullanmak için telefonunuza Whatsapp Business kurabilirsiniz. Bu uygulama Whatsapp’a ait ve tamamen güvenli. Hem Google Play’da hem de App Store’da bu uygulamaya kolayca ulaşabilirsiniz. Normal Whatsapp uygulamasından farklı bir uygulama olsa da özellik olarak eskisi yok artılar var. Bu uygulama küçük işletmeler için tasarlansa da kolaylıkla herkes tarafından ikinci whatsapp uygulaması olarak kullanılabilir. WhatsApp Business, mesajları otomatik hale getirmek, sıralamak ve hızlı yanıt vermek için araçlar sağlar ve bu sayede müşterilerle haberleşmeyi kolaylaştırıyor. Uygulama tamamen ücretsiz ve herhangi bir ücret zorunda kalmazsınız.

apk indir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir